Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η άγνωστη λεπτομέρεια για την πρώην του Bill Gates όσο ήταν παντρεμένος - Τι είχαν... «συμφωνήσει»

Η άγνωστη λεπτομέρεια για την πρώην του Bill Gates όσο ήταν παντρεμένος - Τι είχαν... «συμφωνήσει»
Μάλιστα ο ιδρυτής της Microsoft είχε ζητήσει από την Winblad την έγκρισή της πριν κάνει πρόταση γάμου, στη μετέπειτα σύζυγό του, Melinda
Μετά από 27 χρόνια έγγαμου βίου, ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates και η - μέχρι πρότινος- σύζυγός του Melinda, πήραν διαζύγιο.

Δημοσίευμα του Time, που επικαλούνται διεθνή δίκτυα όπως και το Fox Business, αποκαλύπτει μία άγνωστη -όσο και σπάνια- λεπτομέρεια που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στο ζεύγος όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, δηλαδή από το 1994.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, ότι οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να «επιτρέπεται» στον Bill Gates να πηγαίνει δύο-τρεις ημέρες το χρόνο διακοπές με την Ann Winblad με την οποία διατηρούσε σχέση για τρία χρόνια (1984-1987) και προτού γνωρίσει την Melinda, στο εξοχικό της στη Βόρεια Καρολίνα.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο ιδρυτής της Microsoft είχε ζητήσει από την Winblad την έγκρισή της πριν κάνει πρόταση γάμου, στη μετέπειτα σύζυγό του, Melinda.
2720_Who_is_Ann_Winblad_Bill_Gates_ex-girlfriend-1024x575.jpg
Έγγραφα που επικαλέστηκε το TMZ ανέφεραν ότι το διαζύγιο επήλθε μετά από πρωτοβουλία της Melinda, καθώς φέρεται εκείνη να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ενώ δεν ζήτησε συζυγική διατροφή.
Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι η Melinda έκανε λόγο για έναν γάμο που «είχε διαλυθει ανεπανόρθωτα» ενώ την είδηση έκανε γνωστή ο δισεκατομμυριούχος μέσα από ανάρτηση στο twitter:
Screenshot_β.png

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης