Διεθνή

Μόσχα: Ο Navalny «δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα»

Μόσχα: Ο Navalny «δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα»

Τέσσερις γιατροί, που επισκέφθηκαν τον Navalny διέγνωσαν ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταδίδει το πρακτορείο RIA, επικαλούμενο την επίτροπο της Ρωσίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, η Επίτροπος δήλωσε ότι οι γιατροί τον επισκέφθηκαν χθες, Τρίτη 20 Απριλίου, και επισήμανε ότι οι γιατροί είναι από ιατρικά ιδρύματα και πως στον Ναβάλνι δίνεται η αναγκαία θεραπευτική αγωγή, την οποία έχουν ορίσει οι γιατροί.
«Χθες τον Navalny επισκέφθηκαν γιατροί που δεν υπάγονται στο σωφρονιστικό σύστημα, τέσσερις γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν την κατάσταση της υγείας του.
Υπάρχει διάγνωση των γιατρών αυτών, σύμφωνα με την οποία συνεχίζουν να του χορηγούνται οικειοθελώς, με την συναίνεση του, οροί με διατροφικά μείγματα.
Προς το παρόν δεν βρήκα κάτι το ανησυχητικό στην διάγνωση αυτή», δήλωσε.
Η Επίτροπος δήλωσε ότι ζήτησε από την Γενική εισαγγελία να ελέγξει την κατάσταση που σχετίζεται με την χορήγηση άδειας σε γιατρούς να τον επισκεφθούν.
Ο καρδιολόγος, ο οποίος χθες, Τρίτη, μαζί με μερικούς συναδέλφους του έφθασε στην φυλακή ΙΚ-3 στην περιοχή Βλαντίμιρ, στο νοσοκομείο της οποίας βρίσκεται ο Ναβάλνι, δήλωσε στην εφημερίδα Novaya Gazeta ότι άκουσε ότι τον επισκέφθηκαν, αλλά δεν γνωρίζει κάτι.
Ο ίδιος δήλωσε ότι οι προσωπικοί γιατροί του Navalny δεν είδαν καμία διάγνωση και πως χθες, όταν έφθασαν νωρίτερα στο νοσοκομείο για να τον επισκεφθούν, δεν τους επετράπη η είσοδος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης