Τελευταία Νέα
Διεθνή

Air France - KLM: Σχέδιο για νέα ανακεφαλαιοποίηση εντός του 2021

Air France - KLM: Σχέδιο για νέα ανακεφαλαιοποίηση εντός του 2021

Καθώς η έκδοση νέων μετοχών 1 δισ. ευρώ πλησιάζει στην ολοκλήρωση της, ο CEO της εταιρείας Ben Smith έδωσε το σήμα για την ανάγκη συγκέντρωσης περισσότερων κεφαλαίων προκειμένου να αντιμετωπίστεί το υψηλό χρέος

Σχετικά Άρθρα

Ενδέχεται να επιδιώξει εντός του 2021 τη συγκέντρωση περισσότερων κεφαλαίων προκειμένου να μειώσει το χρέος της και να ενισχύσει τα μεθέθη του ισολογισμού της η Air France - KLM, καθώς ανακάμπτει σταδιακά η ζήτηση για ταξιδιωτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Ben Smith σε δηλώσεις του τις οποίες επικαλείται δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021.

Η έκδοση μετοχών

Ο Smith, που μίλησε για μια διαδικτυακή εκδήλωση, καθώς η έκδοση νέων μετοχών ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ (1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) από τον όμιλο αεροπορικών εταιρειών πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, έδωσε το σήμα ότι η εταιρεία θα μπορούσε να κινηθεί σχετικά σύντομα με στόχο την περαιτέρω συγκέντρωση νέων κεφαλαίων.
«Έχουμε πράγματι μεγάλο χρέος που επηρεάζει αρνητικά τον ισολογισμό μας, οπότε αυτό ίσως χρειαστεί να ξαναδούμε (σ.σ. το ζήτημα της κεφαλαιακής ενίσχυσης) αργότερα μέσα στο έτος», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η Air France - KLM σχεδιάζει επί του παρόντος να λειτουργήσει με πλήρότητα 50% για τη φετινή σεζόν, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει να έχει καλύτερες επιδόσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης