Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε φωτογραφίες, βίντεο που δείχνουν Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα να γυρίζουν πάνω από πολεμικά πλοία

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε φωτογραφίες, βίντεο που δείχνουν Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα να γυρίζουν πάνω από πολεμικά πλοία
Τα ημερολόγια πτήσεων αποκάλυψαν ότι έξι άγνωστα αεροσκάφη παρενόχλησαν τα πολεμικά πλοία κοντά σε μια ευαίσθητη περιοχή εκπαίδευσης στα Νησιά της Μάγχης με ταχύτητες έως και 40 μίλια / ώρα και με μεγαλύτερη ευελιξία από τα στρατιωτικά drones των ΗΠΑ

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα να γυρίζουν πάνω από πολεμικά πλοία ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια το 2019 και «τραβήχτηκαν» από το προσωπικό.
Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για UFO για την οποία συγκεντρώνονταν αποδείξεις προκειμένου να συνταχθεί αναφορά για το Κογκρέσο τον Ιούνιο, σύμφωνα με το Mystery Wire.
Σε αυτές, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του σκηνοθέτη Jeremy Korbell, δείχνουν άγνωστα αντικείμενα να πετούν πάνω από τέσσερα αμερικανικά πολεμικά, μεταξύ αυτών το USS Kidd Navy το 2019.
Μία από τις εικόνες φαίνεται να δείχνει αντικείμενο με τη μορφή πυραμίδας, ενώ άλλα θεωρήθηκαν drones ή μπαλόνια, ωστόσο, το Πολεμικό Ναυτικό τα χαρακτήρισε αγνώστου ταυτότητας.

Η παραδοχή 

Σε δήλωσή του εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε στο Mystery Wire:
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι αναφερόμενες φωτογραφίες και βίντεο τραβήχτηκαν από προσωπικό του ΠΝ.
Η επιβεβαίωση έρχεται εβδομάδες μετά την παραδοχή ναυάρχου, επικεφαλής ναυτικών επιχειρήσεων, ότι δεν έχει ιδέα από πού προέρχονταν το σμήνος των μυστηριωδών σκαφών που απειλούσαν τα αμερικανικά σκάφη τον Ιούλιο του 2019.
Ο ίδιος ήταν επικεφαλής έρευνας για περιστατικό στο οποίο σμήνος μερικών χαρακτηριζόμενων ως άγνωστων εναέριων οχημάτων καταδίωξαν πλοία του πολεμικού ναυτικού για περίπου 100 ναυτικά μίλια ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια.
Τα ημερολόγια πτήσεων αποκάλυψαν ότι έξι άγνωστα αεροσκάφη παρενόχλησαν τα πολεμικά πλοία κοντά σε μια ευαίσθητη περιοχή εκπαίδευσης στα Νησιά της Μάγχης με ταχύτητες έως και 40 μίλια / ώρα και με μεγαλύτερη ευελιξία από τα στρατιωτικά drones των ΗΠΑ.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης