Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αναλυτής στο Fox News ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo

ΗΠΑ: Αναλυτής στο Fox News ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo

O Mike Pompeo θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο Fox News και στο Fox Business Network τόσο σε πρωινές εκπομπές, όσο και σε εκπομπές prime time, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικτύου

Σχετικά Άρθρα

Tον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Maik Pompeo, ως συνεργάτη και σχολιαστή, προσέλαβε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, την οποία επικαλείται δημοσίευμα του Reuters την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Pompeo θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο Fox News και στο Fox Business Network τόσο σε πρωινές εκπομπές, όσο και σε εκπομπές prime time.
Η πρώτη του εμφάνιση στον αέρα ως σχολιαστής θα είναι η Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στην ενότητα Fox & Friends η οποία χαίρει υψηλής τηλεθέασης.

Πολιτική Καριέρα

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του θα μπορούσε να ωφελήσει τον Ρompeo, συνδέοντας το πρώην μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Trump με το κοινό του Fox.
Ο Pompeo θεωρείται από πολλούς ως πιθανός προεδρικός υποψήφιος το 2024.
«Ως τώρα πρώην διπλωμάτης και μέλος του Κογκρέσου, και σε αυτόν τον νέο ρόλο στα FOX News Media, σκοπεύω να δώσω στους θεατές μια ειλικρινή, ψύχραιμη ματιά στις γεωπολιτικές και τις διεθνείς σχέσεις καθώς και στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν στο πλαίσιο του ‘‘η Αμερική Πρώτα’' που βοήθησαν στη χάραξη της πορείας για μια άνευ προηγουμένου Αμερικανική ευημερία και ασφάλεια », δήλωσε ο Pompeo.
Το Fox προσέλαβε πρόσφατα ως συνεργάτες και άλλη υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης Trump όπως η Kayleigh McEnany και η νύφη του Trump, Lara Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης