Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump για το ατύχημα Biden στις σκάλες: «Δεν γίνεται να ηττήθηκα από αυτόν - Είναι απίστευτο!»

Trump για το ατύχημα Biden στις σκάλες: «Δεν γίνεται να ηττήθηκα από αυτόν - Είναι απίστευτο!»
Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και δικαιολόγησε το γεγονός ότι οι «θυελλώδεις» άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν η αιτία της πτώσεις του 78χρονου προέδρου.
Σχετικά Άρθρα
Με τον δικό του... τρόπο σχολίασε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump, την τριπλή πτώση του Joe Biden στις σκάλες του Air Force one.

Μιλώντας στο θέρετρό Mar-a-Lago, ο Donald Trump χλεύασε τον Joe Biden όταν τον είδε να πέφτει τρεις φορές στις σκάλες της Air Force One και αυτοσαρκάστηκε:
«Δεν ηττήθηκα από αυτόν»! «Παρακολούθησα, καθώς ο Joe Biden ανέβηκε στις σκάλες», είπε ο Trump σε ένα πλήθος που γελούσε «και είπα: δεν έχασα από αυτόν, δεν μπορεί να έχασα από αυτόν. Είναι απίστευτο».
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε την γνωστή ρητορική του λέγοντας πως «οι προεδρικές εκλογές ήταν νοθευμένες υπέρ του Biden», μια άποψη που υπερασπίζεται στις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όμως καταρρίφθηκε από τα αρμόδια δικαστήρια της χώρας.

Καλά στην υγεία του ο Biden 

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και δικαιολόγησε το γεγονός ότι οι «θυελλώδεις» άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν η αιτία της πτώσεις του 78χρονου Joe Biden.

Το ατύχημα

Ατύχημα είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden καθώς σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One (19/3).
Ο 78χρονος Δημοκρατικός έπεσε μάλιστα διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες.

Το βίντεο της πτώσης:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης