Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκτός Λευκού Οίκου τα σκυλιά του Biden λόγω επιθετικής συμπεριφοράς - Το ένα δάγκωσε φρουρό

Εκτός Λευκού Οίκου τα σκυλιά του Biden λόγω επιθετικής συμπεριφοράς - Το ένα δάγκωσε φρουρό
Το επεισόδιο θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό και τα δύο λυκόσκυλα αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο σπίτι των Biden στο Ουίλμινγκτον
Σχετικά Άρθρα

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden έστειλε πίσω στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του έπειτα από «περιστατικό δαγκώματος» μέλους της ασφάλειας του Λευκού Οίκου, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο νεαρότερος από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του προεδρικού ζεύγους, έδειξε επιθετική συμπεριφορά, γαβγίζοντας, ορμώντας, κάνοντας άλματα και πέφτοντας πάνω σε μέλη του προσωπικού και της φρουράς του Λευκού Οίκου, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο δύο πηγές που δεν κατονόμασε.
Οι πηγές μίλησαν για «περιστατικό δαγκώματος», χωρίς να διευκρινίσουν αν υπήρξε τραυματισμός.
Το επεισόδιο θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό και τα δύο λυκόσκυλα αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο σπίτι των Biden στο Ουίλμινγκτον.
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν τα δύο λυκόσκυλα θα επιστρέψουν στην προεδρία ή όχι.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που είχε παραχωρήσει τον περασμένο μήνα, η πρώτη κυρία G. Biden είχε παραδεχτεί πως την απασχολούσε αρκετά η ομαλή εγκατάσταση των δύο λυκόσκυλων στο νέο τους σπίτι.
«Πρέπει να παίρνουν το ασανσέρ, που δεν το έχουν συνηθίσει, και πρέπει να βγαίνουν στην πρασινάδα στο νότιο τμήμα του Λευκού Οίκου, όπου τους βλέπει πολύς κόσμος.
Μου έχει γίνει εμμονή να εγκατασταθούν και να είναι ήρεμοι», είχε πει στο NBC.
dog.webp

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης