Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύσκολες ώρες για την βασίλισσα Ελισάβετ - Ο «εμφύλιος» στην οικογένεια αλλά και η κίνηση - ματ που ετοιμάζει

Δύσκολες ώρες για την βασίλισσα Ελισάβετ - Ο «εμφύλιος» στην οικογένεια αλλά και η κίνηση - ματ που ετοιμάζει
«Η κατάσταση με τον Harry και τη Meghan ήταν δύσκολη και, επιπλέον, είναι απογοητευμένη από την επιδείνωση της υγείας του αγαπημένου συζύγου της»

Δραματικές είναι οι στιγμές που βιώνει η βασίλισσα Ελισάβετ Β μετά τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο βασιλικό παλάτι από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγος του Meghan παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς τίτλους τους, αλλάζοντας μάλιστα και τον τόπο κατοικίας του αφού εγκαταστάθηκαν πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια.
Πλέον όμως η 94χρονη είναι αντιμέτωπη και με ένα ακόμη πρόσθετο βάρος καθώς η σύζυγος της, Φίλιππος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μόλυνση στον οργανισμό του.
«Είναι δύσκολες εβδομάδες για τη βασίλισσα, αυτό είναι σίγουρο», ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly.
«Η κατάσταση με τον Harry και τη Meghan ήταν δύσκολη και, επιπλέον, είναι απογοητευμένη από την επιδείνωση της υγείας του αγαπημένου συζύγου της».
«Η βασίλισσα δάκρυσε πολλές φορές και τα συναισθήματα της είναι μια μίξη από θυμό και απογοήτευση».

Η κίνηση ματ

Κίνηση ματ από την βασίλισσα Ελισάβετ που θα βγει στην τηλεόραση την ίδια μέρα που ο πρίγκιπας και η σύζυγος του θα μιλήσουν στην γνωστή παρουσιάστρια Oprah Winfrey μετά την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan.
Όπως έγινε γνωστό, η βασίλισσα Ελισάβετ έχοντα μαζί της την Kate Middleton θα εμφανιστούν σε ένα ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αντί της καθιερωμένης εμφάνισής τους για την ετήσια γιορτή της Κοινοπολιτείας των Εθνών, που πραγματοποιείται συνήθως τη δεύτερη Δευτέρα του Μαρτίου.
Η γιορτή έχει ματαιωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, και το πρόγραμμα θα μεταδοθεί από το BBC στις 7 Μαρτίου, την ίδια μέρα που θα προβληθεί η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.
Εκτός από τη Βασίλισσα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αναμένεται να μιλήσουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
7847931544494ebda5ba7784b631bd9f.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης