Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνωμοσιολόγοι στο Τέξας: Ψεύτικο το χιόνι, το έφτιαξε ο Bill Gates και η κυβέρνηση

Συνωμοσιολόγοι στο Τέξας: Ψεύτικο το χιόνι, το έφτιαξε ο Bill Gates και η κυβέρνηση
Κρατούσαν στα χέρια χιονόμπαλες και προσπαθούσαν να τις κάψουν με σκοπό να «αποδείξουν» τους ισχυρισμούς τους

Άλλη μία θεωρία συνωμοσίας με πρωταγωνιστή τον Bill Gates.
Αυτή τη φορά οι ισχυρισμοί έχουν να κάνουν με τη… σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε την πολιτεία του Τέξας τις προηγούμενες μέρες και στοίχισε τη ζωή σε 70 ανθρώπους.
Σύμφωνα με τη Sun, χρήστες του TikTok ανέβασαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που το συνόδευαν με το χάσταγκ #govermentsnow και ισχυρίζονταν ότι το χιόνι… ήταν ψεύτικο.

Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών κρατούσαν στα χέρια χιονόμπαλες και προσπαθούσαν να τις κάψουν με σκοπό να «αποδείξουν» τους ισχυρισμούς τους.
Όταν η φλόγα χτυπά το χιόνι και το χιόνι δεν λιώνει, οι χρήστες των μέσων ισχυρίζονται ότι αυτό, λίγο έως πολύ, αποδεικνύει πως οι χιονοπτώσεις είναι… ψεύτικες και σχεδιάστηκαν από την κυβέρνηση Biden.
Είναι ενδεικτικό ότι σε ένα βίντεο μία γυναίκα βρίσκεται πάνω από τη λεκάνη του μπάνιου της και κρατάει στο χέρι της μία χιονόμπαλα και έναν αναπτήρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό πηγαίνει στην κυβέρνησή μας και στον Bill Gates.
Σε ευχαριστώ Bill που προσπάθησες να μας εξαπατήσεις λέγοντας ότι αυτό είναι πραγματικό χιόνι».
«Θα δείτε ότι δεν λιώνει και πρόκειται να καεί. Το χιόνι δεν καίγεται. Το χιόνι λιώνει. Χωρίς νερό, δεν στάζει, τίποτα», ισχυρίζεται ακόμα η γυναίκα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης