Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Η Hilary Clinton θα εκδώσει βιβλίο με ένα «διεθνές πολιτικό θρίλερ»

ΗΠΑ: Η Hilary Clinton θα εκδώσει βιβλίο με ένα «διεθνές πολιτικό θρίλερ»
Σε μια δήλωση της, η συγγραφέας πλέον Clinton περιέγραψε τη συνεργασία με την Penny ως «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Σχετικά Άρθρα

Σε έναν νέο ρόλο - έκπληξη προχωρά η Hilary Clinton ακολουθώντας ίσως τα χνάρια του συζύγου της, καθώς όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους της, συνεργάζεται με την βραβευμένη συγγραφέα βιβλίων - θρίλερ Louise Penny ώστε να γράψουν από κοινού ένα βιβλίο που θα έχει χαρακτήρα «διεθνούς πολιτικού θρίλερ».
Το μυθιστόρημα έχει πρωταγωνίστρια μια υπουργό Εξωτερικών η οποία συμμετέχει στην αμερικανική διοίκηση.
Η Clinton και η Penny οι οποίες είναι και φίλες στην «πραγματική» ζωή, υπέγραψαν συμφωνία με τους Simon & Schuster και St Martin's Press ώστε να δημοσιεύσουν το βιβλίο με τίτλο: State of Terror τον ερχόμενο Οκτώβριο (2021).
Η πλοκή αναφέρεται σε μια γυναίκα «αρχάρια υπουργό Εξωτερικών» η οποία αρχίζει να εργάζεται για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο οποίος ήταν κάποτε πολίτικός της αντίπαλός .
«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις όμως εν συνεχεία προκαλούν παγκόσμια αναταραχή και η γραμματέας φέρει την ευθύνη να συγκροτήσει μια ομάδα ώστε να ξεδιπλώσει και να αποκαλύψει τη θανατηφόρα συνωμοσία», αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Σε μια δήλωση της, η συγγραφέας πλέον Clinton περιέγραψε τη συνεργασία με την Penny ως «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».
«Έχω απολαύσει όλα τα βιβλία και τους χαρακτήρες της, καθώς και τη φιλία της.
Τώρα ενώνουμε τις εμπειρίες μας για να εξερευνήσουμε τον περίπλοκο κόσμο της διπλωματίας και της προδοσίας. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται αρχικά», είπε αινιγματικά η ίδια.

«Ο πρόεδρος λείπει»: 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως

Η Hilary δεν είναι η πρώτη συγγραφέας βιβλίων θρίλερ στην οικογένειά της, καθώς ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, έχει γράψει επίσης δύο θρίλερ με τον μυθιστοριογράφο του, James Patterson.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είδε τις μετοχές του αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό να ανθεί, από τότε που θέλησε να δοκιμάσει να γράψει αλλά όχι μόνος του.
Το άλλο του μισό είναι ο πιο διάσημος ίσως συγγραφέας των ΗΠΑ που ειδικεύεται στα δικαστικά και πολιτικά θρίλερ.
Ο Clinton, του οποίου η κόρη Chelsea είναι επίσης συγγραφέας και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Clinton, συνεργάστηκε πέρυσι για δεύτερη φορά με τον Patterson για να συν-γράψει την ιστορίας της απαγωγής της κόρης ενός πρώην Προέδρου.
Το πρώτο μυθιστόρημά του το 2018, ήταν ένα ένα μυθιστόρημα εγκλήματος με την απαγωγή ενός προέδρου των ΗΠΑ, το The President is Missing.
Το μυθιστόρημα Ο Πρόεδρος λείπει, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, βλέπει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ανακαλύπτει έναν προδότη στο γραφείο του. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης