Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γαμπρός του Erdogan «επιστρέφει» και απειλεί με μηνύσεις τους επικριτές του

Ο γαμπρός του Erdogan «επιστρέφει» και απειλεί με μηνύσεις τους επικριτές του
Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσουν το ποσό των 500.000 λιρών (71.000 ευρώ) για συκοφαντική δυσφήμιση
Σχετικά Άρθρα

Την πολύμηνη «σιωπή» του αποφάσισε να σπάσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, B. Albayrak, που είναι γαμπρός του προέδρου Erdogan μετά την παραίτηση από το εν λόγω πόστο, απειλώντας με νομικά μέτρα τους επικριτές του που υποστηρίζουν ότι οι πολιτικές του κόστισαν στη χώρα συναλλαγματικά διαθέσιμα άνω των 100 δισ. δολαρίων.

«Δεν υπάρχει δυνατότητα οποιαδήποτε διαθέσιμα σε ξένο νόμισμα ή σε λίρα να εξαφανισθούν, εξατμιστούν ή μεταφερθούν σε άλλο μέρος», ανέφερε δικηγόρος του σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2021.
Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσουν το ποσό των 500.000 λιρών (71.000 ευρώ) για συκοφαντική δυσφήμιση και θα διαθέσει την αποζημίωση αυτή στις οικογένειες πεσόντων στρατιωτών.

Η «εξαφάνιση»

Από τον περασμένο Νοέμβριο (2020) οπότε και παραιτήθηκε είχε να εμφανιστεί δημόσια ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Albayrak.
Ο γαμπρός του Erdogan διέγραψε μάλιστα όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ή τα διέγραψαν οι τουρκικές Αρχές – κι έχει χαθεί από προσώπου γης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης