Τελευταία Νέα
Διεθνή

Goldman Sachs: Σύσταση για πώληση μετοχών πριν από το τέλος του 2012

tags :
Goldman Sachs: Σύσταση για πώληση μετοχών πριν από το τέλος του 2012
Η Goldman Sachs στους πελάτες της να ρευστοποιήσουν τις μετοχές τους πριν από το τέλος του 2012, προειδοποιώντας για το δημοσιονομικό αδιέξοδο των ΗΠΑ.
Σε σημείωμα που απέστειλε ο αναλυτής της Goldman Sachs, David Kostin, στους πελάτες, κάνει λόγο για μείωση του στόχου του δείκτη βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, στο τέλος του 2012 στις 1.250 μονάδες, πρόβλεψη που έρχεται σε αντίθεση με πρόσφατη άνοδο του δείκτη πάνω από το επίπεδο των 1.400 μονάδων.
«Η πολιτική πραγματικότητα καταδεικνύει πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποτυχίας του κογκρέσου στην επίτευξη συμφωνίας για την αύξηση του ανώτατου ορίου του ομοσπονδιακού χρέους των ΗΠΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Kostin, εκτιμώντας ότι η αβεβαιότητα είναι μεγαλύτερη το 2012 συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης