Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Κατηγορεί ο Putin τη Δύση ότι εκμεταλλεύεται τον Navalny – Τι ισχυρίζεται

Ρωσία: Κατηγορεί ο Putin τη Δύση ότι εκμεταλλεύεται τον Navalny – Τι ισχυρίζεται

« Όσο πιο ισχυροί γινόμαστε, τόσο πιο έντονη είναι αυτή η πολιτική του περιορισμού», σημείωσε ο V. Putin

Tις δυτικές χώρες κατηγόρησε ο Ρώσος πρόεδρος, V. Putin, ότι εκμεταλλεύονται τον αντιφρονούντα Alexei Navalny στο πλαίσιο της «πολιτικής τους του περιορισμού» της Ρωσίας.
Ο Putin μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 ανέφερε ότι «οι αντίπαλοί μας ή οι πιθανοί αντίπαλοί μας (...) πάντα βασίζονταν σε φιλόδοξα πρόσωπα, διψασμένα για εξουσία, πάντα τα χρησιμοποιούσαν».

Για διαδηλώσεις υπέρ Navalny

Κάνοντας αναφορά στις πρόσφατες διαδηλώσεις που ακολούθησαν την επιστροφή στη Ρωσία και τη φυλάκιση του Navalny, ο Ρώσος πρόεδρος εκτίμησε ότι υποκινήθηκαν από το εξωτερικό, την ώρα που ο ρωσικός πληθυσμός νιώθει εξάντληση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Όπως είπε, «χρησιμοποιούν αυτό το πρόσωπο (τον Navalny) απλώς τώρα, την ώρα που όλες οι χώρες του κόσμου, περιλαμβανομένης της δική μας, είναι αντιμέτωπες με την εξάντληση, την αγανάκτηση και τη δυσαρέσκεια” εξαιτίας “ των συνθηκών στις οποίες ζουν, του επιπέδου των εσόδων τους».
Σύμφωνα με τον Putin, «οι πολλές επιτυχίες” της Ρωσίας, στο στρατιωτικό πεδίο αλλά και στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και την παραγωγή του εμβολίου κατά της covid-19 Sputnik V, “αρχίζουν να ενοχλούν” τους αντιπάλους της».
« Όσο πιο ισχυροί γινόμαστε, τόσο πιο έντονη είναι αυτή η πολιτική του περιορισμού», κατέληξε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης