Τελευταία Νέα
Διεθνή

Disney: Κέρδη 17,1 εκατ. δολ. στο α' τρίμηνο χρήσης 2021 - Αύξηση συνδρομητών στην πλατφόρμα Disney+

tags :
Disney: Κέρδη 17,1 εκατ. δολ. στο  α' τρίμηνο χρήσης 2021 - Αύξηση συνδρομητών στην πλατφόρμα Disney+

Disney: Ανακοίνωσε κέρδη α' τριμήνου χρήσης ύψους 17 δισ. δολάρια με ώθηση την αύξηση συνδρομητών στη Disney+

Η Disney ανακοίνωσε αναπάντεχα κέρδη α' τριμήνου χρήσης ύψους 17 εκατ. δολαρίων, ή 2 cents ανά μετοχή και κύκλο εργασιών 16,25 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από 15,8 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο του προηγούμενου έτους, με σημαντική ώθηση την μεγάλη αύξηση συνδρομητών στην πλατφόρμα Disney+.
Η Disney Media and Entertainment Distribution, η οποία περιλαμβάνει τη Disney+, έφερε 12,66 δισεκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο, μείωση κατά 5% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πριν από ένα χρόνο και πριν η πανδημία του κορωνοϊού σαρώσει'τις ΗΠΑ.
Τα πάρκα της Disney και λοιπά προϊόντα έφεραν 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένα κατά 53% σε ετήσια βάση, καθώς ορισμένα πάρκα της Disney παραμένουν κλειστά.
Η Disney ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα Disney+ ξεπέρασε τους 94,9 εκατομμύρια συνδρομητές.
Η πλατφόρμα Disney+ ξεπέρασε τον αρχικό στόχο για 60 με 90 εκατ. συνδρομητές έως τον Νοέμβριο του 2024, αναγκάζοντας την εταιρεία να προχωρήσει σε αναθεώρηση.
Η εταιρεία αναμένει τώρα ότι η Disney+ θα έχει 230 έως 260 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024.
Η Disney+ έχει σημειώσει ραγδαία εισροή συνδρομητών από την κυκλοφορία της τον Νοέμβριο του 2019.
Την πρώτη ημέρα, η πλατφόρμα είχε 10 εκατομμύρια εγγραφές και μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου, η υπηρεσία εξασφάλισε 26,5 εκατομμύρια συνδρομητές.
Καθώς συνεχίστηκε η πανδημία, κρατώντας τον κόσμο στα σπίτια τους, οι συνδρομητές αυξήθηκαν από 33,5 εκατομμύρια συνδρομητές το β' τρίμηνο σε 57,5 εκατομμύρια το γ' τρίμηνο. Το δ' τρίμηνο, η εταιρεία ξεπέρασε τους 73,7 εκατομμύρια συνδρομητές.
Τον Δεκέμβριο, η Disney ανακοίνωσε σχέδια για περίπου 100 κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προγράμματα, από τα οποία περίπου το 80% πρόκειται να προβληθεί απευθείας στην Disney+.
Αυτό περιλαμβάνει σχεδόν δώδεκα σειρές της Marvel και περισσότερα από 10 πρότζεκτ των Star Wars.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης