Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πορτογαλία: Η Γερμανία στέλνει γιατρούς και υγειονομκό εξοπλισμό για την ενίσχυση των νοσοκομείων

Πορτογαλία: Η Γερμανία στέλνει γιατρούς και υγειονομκό εξοπλισμό για την ενίσχυση των νοσοκομείων
Ο γερμανικός στρατός στέλνει 27 γιατρούς και παραϊατρικούς, σταθερούς και κινητούς αναπνευστήρες και κρεβάτια για ασθενείς
Σχετικά Άρθρα

Βοήθεια στην Πορτογαλία στέλνει η Γερμανία για να ενισχύσει τον υγειονομικό της τομέας στη μάχη κατά του κορωνοΐού. Η Λισαβόνα ζήτησε ενίσχυση από το Βερολίνο μετά την ανακοίνωσή της ότι έχει μόλις 7 ελεύθερες κλίνες ΜΕΘ με το γερμανικό στρατό να ανταποκρίνεται και να στέλνει τις επόμενες ημέρες ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό.
Το Γερμανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι «θα υποστηρίξουμε την Πορτογαλία με ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό και αναμένεται να ανακοινωθούν λεπτομέρειες στις αρχές της εβδομάδας».

Το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων και θανάτων παγκοσμίως

Η Πορτογαλία, έχει αναφέρει 12.179 θανάτους COVID-19 και 711.018 κρούσματα, και έχει τον υψηλότερο μέσο όρο περιστατικών και θανάτων κατά κεφαλήν στον κόσμο, τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τον ιχνηλάτη δεδομένων www.ourworldindata.org.
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι ο στρατός σχεδίαζε να στείλει 27 γιατρούς και παραϊατρικούς στην Πορτογαλία, οι οποίοι θα παραμείνουν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, καθώς και σταθερούς και κινητούς αναπνευστήρες και κρεβάτια για ασθενείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης