Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Σύλληψη 4 ατόμων για κατασκοπεία στο Πολεμικό Ναυτικό - Διέρρευσαν μυστικές πληροφορίες

Τουρκία: Σύλληψη 4 ατόμων για κατασκοπεία στο Πολεμικό Ναυτικό - Διέρρευσαν μυστικές πληροφορίες
Η έρευνα αποκάλυψε ότι έχουν διαρρεύσει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα ελικόπτερα, τα πλοία και τα όπλα του τουρκικού ναυτικού
Σχετικά Άρθρα
Κατασκοπείας... συνέχεια φαίνεται πως σημειώνεται στην Τουρκία, καθώς συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία είναι στρατιωτικοί και ένας πολίτης. 
Πιο αναλυτικά, Τούρκοι αξιωματούχοι έχουν συλλάβει τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για διαρροή βασικών πληροφοριών από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu την Τετάρτη 27/1. 
Συνολικά, τρεις στρατιωτικοί και ένας πολίτης έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά από έρευνα που ξεκίνησε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας.

Η διαρροή

Η έρευνα αποκάλυψε ότι έχουν διαρρεύσει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα ελικόπτερα, τα πλοία και τα όπλα του τουρκικού ναυτικού.
Οι ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων δύο αξιωματικών εν αποστρατεία και ενός λοχία, κατηγορούνται για αποκάλυψη μυστικών πληροφοριών που ανήκουν στο κράτος, ανέφερε το Anadolu.
Ένας από τους υπόπτους που τελούν υπό κράτηση συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα με την κατηγορία της διαρροής πληροφοριών της αμυντικής βιομηχανίας σε ξένες εταιρείες, αλλά αφέθηκε υπό όρους.
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στις 12 Ιανουαρίου έναν ανώτατο αξιωματούχο από μια διεθνή ιδιωτική εταιρεία ενέργειας που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και πέντε άλλους με την κατηγορία της ενεργειακής κατασκοπείας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης