Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκπληκτος ο Bill Gates για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορωνοϊό

Έκπληκτος ο Bill Gates για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορωνοϊό
Ο Bill Gates θα ήθελε να διερευνήσει τι κρύβεται πίσω από τις τρελές θεωρίες συνομωσίας
Σχετικά Άρθρα

Έκπληκτος δηλώνει ο συνιδρυτής της Microsoft και φιλάνθρωπος, Bill Gates, από τον όγκο των «τρελών» και «διαβολικών» θεωριών συνωμοσίας που διαδόθηκαν στα κοινωνικά μέσα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Σύμφωνα με σημερινή του δήλωση είπε ότι θα ήθελε να διερευνήσει τι κρύβεται από πίσω τους.

Τι προκάλεσε τις θεωρίες συνομωσίας

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Gates είπε ότι τα εκατομμύρια των διαδικτυακών δημοσιεύσεων και οι "τρελές θεωρίες συνωμοσίας" για τον ίδιο, όπως επίσης και για τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα των ΗΠΑ για τις μολυσματικές ασθένειες, Anthony Fauci, πιθανότατα έλαβαν μέρος λόγω του συνδυασμού μιας τρομακτικής πανδημίας και του κυρίαρχου ρόλου που παίζουν τα social media στην ζωή μας .
«Κανείς δεν θα είχε προβλέψει ότι εγώ και ο Dr. Fauci θα ήμασταν τόσο εξέχοντες σε αυτές τις πραγματικά κακές θεωρίες», δήλωσε ο Gates. «Με εκπλήσσει πολύ αυτό. Ελπίζω να σταματήσει».
«Αλλά πιστεύουν πραγματικά αυτά τα πράγματα;» ρώτησε ο Gates. «Θα πρέπει πραγματικά να μάθουμε για αυτό το επόμενο έτος και να καταλάβουμε .. πώς αλλάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων και πώς θα έπρεπε να την είχαμε ελαχιστοποιήσει».
Ο Gates, μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος Bill Melinda Gates, δώρισαν τουλάχιστον 1,75 δισ. δολάρια για να στηρίξουν την παγκόσμια προσπάθεια κατά της πανδημία του Covid-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης