Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με κορωνοϊό και ο Carlos Slim, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο

Με κορωνοϊό και ο Carlos Slim, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
Ο μεγιστάνας και η οικογένειά του, που ελέγχουν τον μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιών του Μεξικού, την America Movil, διαθέτουν περιουσία που ανέρχεται σε 52 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους του Forbes
Σχετικά Άρθρα
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος, Carlos Slim, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη Λατινική Αμερική και ένας από τους πλουσιότερους στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes.
Ο 80χρονος εμφάνισε “ήπια συμπτώματα” κορωνοϊού και “πάει καλά”, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο twitter ο γιος του Μεξικανού μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών.
Συγκεκριμένα ο Carlos Slim Domitt έγραψε ότι ο πατέρας του “σημειώνει πολύ καλή πρόοδο έπειτα από μια εβδομάδα με ήπια συμπτώματα”.

Η περιουσία των 52 δισ.

Ο μεγιστάνας και η οικογένειά του, που ελέγχουν τον μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιών του Μεξικού, την America Movil, διαθέτουν περιουσία που ανέρχεται σε 52 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους του Forbes για το 2020.
H είδηση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό ο Slim έγινε γνωστή μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος του Μεξικού έχει επίσης νοσήσει με covid-19.
Το Μεξικό είναι ανάμεσα στις περισσότερο πληγείσες χώρες από την πανδημία που προκαλεί ο κορωνοϊός, με πάνω από 1,7 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότερους από 150.000 θανάτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης