Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron (Γαλλία): Η Ευρώπη αντέδρασε γρήγορα στην κρίση COVID-19

tags :
Macron (Γαλλία): Η Ευρώπη αντέδρασε γρήγορα στην κρίση COVID-19
Η αλλαγή διοίκησης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ευκαιρία για την Ευρώπη, ανέφερε ο Macron
Η Ευρώπη αντέδρασε γρήγορα στην κρίση COVID-19, η οποία έδειξε ότι πρέπει επίσης να είναι πιο κυρίαρχη και πιο αυτόνομη σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η ενέργεια ή η τεχνολογία.
Αυτό δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, σχολιάζοντας επίσης και την αλλαγή διοίκησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία είναι μια ευκαιρία για την Ευρώπη.

Σημειώνει επίσης ότι η Ευρώπη αντέδρασε γρήγορα στην κρίση της COVID-19, η οποία έδειξε ότι πρέπει επίσης να είναι πιο κυρίαρχη και πιο αυτόνομη σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η ενέργεια ή η τεχνολογία.
«Παντού στην Ευρώπη, κινούμαστε τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας για τον καλύτερο έλεγχο της πανδημίας».
Η γαλλική κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή πλήρους lockdown στη χώρα, καθώς τα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας δεν φαίνεται να έχουν αποδώσει τα προσδοκώμενα.
Ο κ. Macron είπε επίσης στη Διεθνή Επιχειρηματική Διάσκεψη «Choose France» (Επιλέξτε τη Γαλλία) ότι η αλλαγή διοίκησης στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί μια ευκαιρία για την Ευρώπη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης