Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Lufthansa καταγράφει ζημίες 1 εκατ. ευρώ ανά δύο ώρες – Και το θεωρεί «βελτίωση»

H Lufthansa καταγράφει ζημίες 1 εκατ. ευρώ ανά δύο ώρες – Και το θεωρεί «βελτίωση»

Οι ζημίες που κατέγραφε ο γερμανικός αερομεταφορέας το 2020 αυξάνονταν σε διπλάσιο ρυθμό, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος Carsten Spohr

Σχετικά Άρθρα

Η Lufthansa χάνει 1 εκατομμύριο ευρώ (1,2 εκατομμύρια δολάρια) κάθε δύο ώρες, «μια σημαντική βελτίωση» σε σχέση με το χειρότερο σημείο της κρίσης COVID-19, δήλωσε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού αερομεταφορέα, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η Lufthansa, η οποία κατάγραφε ζημίες σε διπλάσιο ρυθμό περί το μέσον του 2020 προχώρησε σε μείωση του κόστους και περιόρισε τις πτήσεις σε όσα δρομολόγια είναι κερδοφόρα
τροποποιώντας το μεταφορικό κόστος για πτήσεις cargo, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος Carsten Spohr.

Ενίσχυση 9 δισ.

Ο όμιλος έλαβε πέρυσι «πακέτο» διάσωσης 9 δισ. ευρώ, βάσει του οποίου η γερμανική κυβέρνηση απέκτησε το 20% της εταιρείας.
Η Lufthansa έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ τη ρευστότητα που έλαβε μέσω του πακέτου ενίσχυσης, δήλωσε ο Spohr, και ενδέχεται να μην χρειαστεί το πλήρες ποσόν των ενισχύσεων.

Στο 40-60%

Η αεροπορική εταιρεία ευελπιστεί ακόμη σε μια ισχυρή ανάκαμψη ταξιδιών από το καλοκαίρι και μετά, πρόσθεσε ο Spohr και προβλέπει ότι θα έχει 40%-60% των κρατήσεων πριν από την κρίση για το σύνολο του 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης