Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος τάσσεται υπέρ της εφάπαξ μεγαλύτερη παράτασης του lockdown, όχι «άνοιξε - κλείσε»

Ο Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος τάσσεται υπέρ της εφάπαξ μεγαλύτερη παράτασης του lockdown, όχι «άνοιξε - κλείσε»
Η συνεργασία των πολιτών γίνεται όλο και πιο δύσκολη, όσο πιο συχνά τους υποσχόμαστε ότι το lockdown θα τελειώσει σύντομα και μετά παρατείνεται ξανά, τόνισε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου
Σχετικά Άρθρα

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Frank Ulrich Montgomery, επέκρινε την προγραμματιζόμενη στην Γερμανία παράταση του lockdown για δύο μόνο εβδομάδες ως πολύ σύντομη και τάσσεται υπέρ της εφάπαξ μακρύτερης παράτασης του lockdown αντί των μικρών συνεχών ανανεώσεών του.
«Προσωπικά, είμαι υπέρ των ξεκάθαρων διατυπώσεων και θα έλεγα ότι το lockdown σίγουρα θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Είναι ένα πολιτικό ερώτημα εάν πρέπει να συζητά κανείς την παράταση του lockdown κάθε δύο εβδομάδες ή να λέει μία φορά ότι θα διαρκέσει 4 ή 6 εβδομάδες.
Η συνεργασία των πολιτών γίνεται όλο και πιο δύσκολη, όσο πιο συχνά τους υποσχόμαστε ότι το lockdown θα τελειώσει σύντομα και μετά παρατείνεται ξανά», είπε o Montgomery στο δίκτυο n-tv.
Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου τάχθηκε επίσης υπέρ της επιβολής κυρώσεων σε εταιρείες οι οποίες αρνούνται στους υπαλλήλους τους την δυνατότητα τηλεργασίας.
«Γνωρίζω ότι ορισμένες εταιρείες προσπαθούν να αποτρέψουν τους υπαλλήλους τους από την τηλεργασία. Πρόκειται για ανοησία και πρέπει να επιβάλλονται κυρώσεις σε εταιρείες οι οποίες αρνούνται να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι, αν και αυτό θα ήταν δυνατό», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης