Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οδηγός safe sex επί κορωνοϊού από το BBC: Κάντε σεξ με μάσκα ή καλύτερα διαδικτυακό και... μόνοι σας!

Οδηγός safe sex επί κορωνοϊού από το BBC: Κάντε σεξ με μάσκα ή καλύτερα διαδικτυακό και... μόνοι σας!
Ο καλύτερος σεξουαλικός σας σύντροφος κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 είναι ο... εαυτός σας, τονίζει σε άρθρο του το BBC
Το BBC δημοσίευσε ένα άρθρο με συμβουλές για ασφαλές σεξ στην εποχή του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου κατά τη διάρκεια του σεξ, προκειμένου να σταματήσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Το άρθρο με τίτλο «Σεξ και Covid: Ποιοι είναι οι κανόνες στο lockdown;», περιγράφει λεπτομερώς «νέες οδηγίες σχετικά με το σεξ» αφότου ο πρωθυπουργός Boris Johnson, ανακοίνωσε ότι το νέο εθνικό lockdown θα διαρκέσει για μήνες.
Το άρθρο αναφέρει ότι δεν υπάρχουν επίσημες κυβερνητικές οδηγίες για τη συγκεκριμένη διαδικασία, με βάση τους νέους κανόνες, αλλά το δίκτυο παρέχει συστάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα ζευγάρια μπορούν να προβούν σε ασφαλές σεξ .

Ο καλύτερος σεξουαλικός σας σύντροφος κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 είναι ο... εαυτός σας

«Αποφύγετε το φιλί, φορέστε μάσκα προσώπου και επιλέξτε στάσεις που δεν θα είστε πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια του σεξ», αναφέρει το άρθρο με τις συμβουλές του Terrence Higgins Trust.
«Ο καλύτερος σεξουαλικός σας σύντροφος κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 είναι ο εαυτός σας», προσθέτει το άρθρο, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να εμπλακούν σε «αυνανισμό, σεξουαλικά παιχνίδια ή να κάνουν σεξ ή σε απευθείας σύνδεση σεξ» παρά το πραγματικό πράγμα.
Οι άνθρωποι θα πρέπει να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ ή "'άλλων ουσιών ώστε οι ίδιοι και ο/η σύντροφός τους να μπορούν να πάρουν μια ασφαλή απόφαση" και να χρησιμοποιούν προφυλακτικό για τη ελαχιστοποίηση της πιθανότητας μετάδοσης του κορωνοϊού από τα σωματικά υγρά, παρότι η πιθανότητα είναι «πολύ μικρή», όπως γράφει το άρθρο

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης