Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ομιλία Trump σε οπαδούς τους στην Ουάσινγκτον – Δεν θα μπλοκάρει ο Pence την εκλογή Biden

ΗΠΑ: Ομιλία Trump σε οπαδούς τους στην Ουάσινγκτον – Δεν θα μπλοκάρει ο Pence την εκλογή Biden
Η ομιλία του Trump είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 ώρα Ελλάδας
Σε οπαδούς του στην Ουάσινγκτον θα μιλήσει αργότερα σήμερα Τετάρτη 5/1 ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, τη στιγμή που το Κογκρέσο αναμένεται να επισημοποιήσει την ήττα του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
«Θα μιλήσω στην Πορεία για να Σωθεί η Αμερική» ανέφερε με μήνυμα του στο twitter ο Trump, ο οποίος όπως είπε, θα μιλήσει στις 11:00 (18:00 ώρα Ελλάδας) στην Ellipse, πλατεία νότια του Λευκού Οίκου.
«Ελάτε νωρίς, οι πόρτες ανοίγουν στις 07:00.
Τεράστια πλήθη!» ανέφερε ο Trump, ο οποίος επιμένει να κάνει λόγο για τεράστια νοθεία στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και να μην αναγνωρίζει τη νίκη του Biden.
Την ίδια στιγμή ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει προσκόμματα στην επισημοποίηση της εκλογής του Biden και παρά τη σφοδρή πίεση που δέχεται από τον Trump προκειμένου να μπλοκάρει τη διαδικασία.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Pence είναι αποφασισμένος να τηρήσει τα όσα προβλέπει το αξίωμα του και να μην εμπλακεί στη διαδικασία της επισημοποίησης της εκλογής του Biden, όταν και θα προεδρεύει του Κογκρέσο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης