Τελευταία Νέα
Διεθνή

VW: Οργανώνει γραμμή παραγωγής για φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων

VW: Οργανώνει γραμμή παραγωγής για φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων
Ο γερμανικός όμιλος προσέλαβε επικεφαλής στη νεοσυσταθείσα μονάδα ενέργειας και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Καθώς φαίνεται να επενδύει σημαντικά στη νεοσυσταθείσα μονάδα ενέργειας και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων η Volkswagen, ανακοίνωσε Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 ότι προσέλαβε την Elke Temme για να ηγηθεί του νέου τμήματος.
Και αυτό διότι η επιτυχία της Tesla οδήγησε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες να ενταχθούν στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης.
Η Temme διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στον κλάδο της ενέργειας, καθώς προτού μετακινηθεί στη Volkswagen, ήταν διευθύντρια λειτουργίας στην ενεργειακή Innogy eMobility.
Η Innogy το 2016 εξαγοράσθηκε από την RWE η οποία στη συνέχεια την μεταβίβασε στην E.ON.
Πριν από την Innogy είχε θητεία ως στέλεχος στην εκ των κορυφαίων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της Γερμανίας, την RWE.

 Υποδομές της παραγωγής

Στον όμιλο Volkswagen θα είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση και τη διαχείριση των υφιστάμενων ομαδικών δραστηριοτήτων στους τομείς της ενέργειας, των υπηρεσιών φόρτισης, του εξοπλισμού φόρτισης και της υποδομής φόρτισης σε όλες τις εταιρείες του ομίλου Volkswagen, όπως αναφέρεται σε σχετική δήλωση.
«Με την Elke Temme, κερδίσαμε στην εταιρείας μας μια αποδεδειγμένα εμπειρογνώμονα στους κλάδους της ενέργειας και της φόρτισης», δήλωσε το μέλος του δ. σ. της Volkswagen, Thomas Schmall .
Η πρόσληψη της Temme, ανταποκρίνεται και στη μελλοντική διαμόρφωση του τοπίου στη αγορά, καθώς η ζήτηση για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αναμένεται να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης