Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φιλιππίνες: Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου η απαγόρευση αφίξεων από τη Βρετανία – Οι αρχές αξιολογούν τη χρήση του εμβολίου της Pfizer

Φιλιππίνες: Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου η απαγόρευση αφίξεων από τη Βρετανία – Οι αρχές αξιολογούν τη χρήση του εμβολίου της Pfizer
Oι Φιλιππίνες αξιολογούν τη χρήση έκτακτης ανάγκης του εμβολίου της Pfizer Inc
Μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου παράτεινε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων,  Rodrigo Duterte, την απαγόρευση των αφίξεων ταξιδιωτών σε πτήσεις από τη Βρετανία.
Στο μεταξύ, οι Φιλιππίνες αξιολογούν τη χρήση έκτακτης ανάγκης του εμβολίου της Pfizer Inc κατά της COVID-19, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας, στη Μανίλα.
Η Pfizer είναι η πρώτη εταιρία που ζήτησε την έγκριση της αρμόδιας ρυθμιστικής αρχής στις Φιλιππίνες για την έκτακτη χρήση του εμβολίου της κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον Harry Roque, εκπρόσωπο του προέδρου Rodrigo Duterte.
Θα χρειαστεί 21 ημέρες η αρμόδια υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων στις Φιλιππίνες για την αξιολόγηση και την έγκριση του εμβολίου, πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι ο εμβολιασμός θα αρχίσει μόλις γίνουν διαθέσιμες ποσότητες του εμβολίου.
Σημειώνεται ότι οι Φιλιππίνες κατέγραψαν το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων και θανάτων από την COVID-19 στη Νοτιοανατολική Ασία, μετά την Ινδονησία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης