Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marshall (Αξιωματικός ΗΠΑ): Τα συντρίμμια του Ρόσγουελ δεν ήταν από ανθρώπινα χέρια

tags :
Marshall (Αξιωματικός ΗΠΑ): Τα συντρίμμια του Ρόσγουελ δεν ήταν από ανθρώπινα χέρια
Στις 8 Ιουλίου του 1947 σε ένα ράντσο κοντά στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού εντοπίστηκαν συντρίμμια αεροσκάφους που όπως υποστηρίζει ο αξιωματικός που τα εξέτασε «δεν ήταν από ανθρώπινα χέρια»
«Τα συντρίμμια στο Ρόσγουελ… ήταν από εξωγήινο ιπτάμενο δίσκο, δεν ήταν κατασκευασμένα από ανθρώπινα χέρια», αποκαλύπτει στο ημερολόγιο του ο ταγματάρχης Jesse Marshall, τότε υπεύθυνος για τις έρευνες στο Ρόσγουελ, καταγγέλλοντας ολόκληρη σκευωρία συγκάλυψης της αλήθειας από τον αμερικάνικο στρατό.
Στις 8 Ιουλίου του 1947 σε ένα ράντσο κοντά στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού εντοπίστηκαν συντρίμμια αεροσκάφους.
The local paper's front page story reported that the Roswell Army field recovered a flying saucer on a New Mexico Ranch after metallic-looking, light but strong material was scattered across the land. 'The intelligence office of the 509th Bombardment Group at Roswell Army Air Field announced at noon today, that the field has come into the possession of a Flying Saucer,' Roswell Daily Record reported on July 8, 1947 
«Θάφτηκε» η υπόθεση

Ο Jesse Marshall  αξιωματούχος του Γραφείου Πληροφοριών του 509ου σμήνους βομβαρδιστικών στην Αεροπορική Βάση του Ρόσγουελ ανέλαβε τις επί τόπου έρευνες του περίφημου δυστυχήματος. 
Από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως τα συντρίμμια ήταν «αγνώστου ταυτότητος» (UFO).
Όπως έγραψε και στο προσωπικό του ημερολόγιο, βρήκε «άφθαρτα συντρίμμια που δεν κατασκευάστηκαν από ανθρώπινα χέρια», αλλά και δοκάρια «που είχαν εξωγήινα γράμματα» χαραγμένα κατά μήκος τους, σύμβολα ακατανόητα «εξωγήινα» όπως γράφει, πυροδοτώντας το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ. 
Την ίδια μέρα όμως ο στρατιωτικός διοικητής της 8ης Αμερικανικής Αεροπορικής Δύναμης δήλωσε πως στην πραγματικότητα ήταν τα απομεινάρια από ένα μετερεωλογικό αερόστατο.
Η υπόθεση ξεχάστηκε για σχεδόν 30 χρόνια, μέχρι το 1978 όταν ο Standon T. Freedman, ερευνητής, παθιασμένος με τα UFO, πήρε συνέντευξη από τον Ταγματάρχη Jesse Marshall  που είχε σιωπήσει για 30 χρόνια, λόγω άνωθεν εντολών.
Ο Marshall δήλωσε ξεκάθαρα στον Φρίντμαν ότι «ο στρατός είχε συγκαλύψει την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους».
Η ιστορία του διαδόθηκε αμέσως στους κύκλους των UFO, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για UFO εκείνης της εποχής.
Τον Φεβρουάριο του 1980, η εφημερίδα The National Enquirer πήρε συνέντευξη από τον Marshall με αποτέλεσμα το συμβάν του Ρόσγουελ να γίνει πρωτοσέλιδο θέμα διεθνώς.
Τσουνάμι αποκαλύψεων ξεκίνησε με καταθέσεις και μαρτυρίες, όπως του τοπικού εργολάβου κηδειών που μιλούσε για «νεκροτομές και αυτοψίες σε παράξενα πλάσματα». Το 1997 το Πεντάγωνο αναγκάστηκε να κάνει εκ νέου έρευνα με εντολή του Κογκρέσου, η οποία κατέληξε ότι τα συντρίμμια δεν ήταν από μετερεολογικό αερόστατο, αλλά μέρος ενός μυστικού προγράμματος με την ονομασία "Project Mogul".
Οσο για τις νεκροψίες πτωμάτων εξωγήινων όντων η έρευνα απαντούσε πως πιθανώς ήταν «ταραγμένες αναμνήσεις από την ανάκτηση καμμένων ανθρωπόμορφων ομοιωμάτων».
The statement was given by Jesse Marcel Sr. (pictured) who was the first on the scene and led the investigation, which he determined were pieces from an extraterrestrial vehicle.
Κι όμως υπάρχουν UFO...

Ο ταγματάρχης Marshall πέθανε τον Ιούνιο του 1986 και μέχρι τον θάνατο του υποστήριζε σθεναρά πως τα απομεινάρια ήταν από ιπτάμενο δίσκο.
Το προσωπικό του ημερολόγιο, παρέμενε κλειδωμένο στα συρτάρια για 35 χρόνια μετά τον θάνατο του, αφού πέρασε διαδοχικά από τα χέρια του γιού του στα εγγόνια του και τώρα στον ειδικό ερευνητή της CIA Ben Smith, ο οποίος έχει αναλάβει  να αποκωδικοποιήσει έναν μυστικό κώδικα που φαίνεται πως υπάρχει στο ημερολόγιο, ανάμεσα στη χρήση των λέξεων και των παύσεων, που χρησιμοποιεί ο Jesse Marshall.
Το ημερολόγιο και οι συνεντεύξεις των μελών της οικογένειάς του περιλαμβάνονται στο νέο ντοκιμαντέρ «Ρόσγουελ: Ο πρώτος μάρτυρας» που μεταδίδεται σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά από το Ηistory Channel.
Όπως καταθέτουν τα εγγόνια του στον φακό του History Channel, «ο παππούς μας δεν ήταν τυχαίος, ούτε τρελός. Ήταν υπεύθυνος του Γραφείου Πληροφοριών για το πρόγραμμα βομβαρδισμών κατά την διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου. Αναγκάστηκε να σιωπήσει».
Με αυτά τα λόγια σφραγίζει και ο ίδιος ο Jesse Marshall το ημερολόγιό του: «Ο ταγματάρχης Marshall σιώπησε ακολουθώντας άνωθεν εντολές, αλλά στην οικογένεια του πάντα υποστήριζε πως είχε στηθεί μια σκευωρία συγκάλυψης της πραγματικότητας».
The wreckage was discovered in In July 1947, by a rancher living in Roswell, New Mexico
ALIENS LATEST: 'Real footage of an autopsy on a Roswell alien exists' it  has emerged | Weird | News | Express.co.uk
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης