Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Johnson (Πρωθυπουργός) - Γκρίζα «σύννεφα» στο Brexit

tags :
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Johnson (Πρωθυπουργός) - Γκρίζα «σύννεφα» στο Brexit
Ο Lee Cain συνεργαζόταν με τον Johnson από όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Εξωτερικών μέχρι το 2018 - Παρέμεινε πιστός συνεργάτης του μερικές φορές και αμισθί
Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθυντής επικοινωνίας του Βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson, την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία του Brexit με μια ενδεχόμενη εμπορική συμφωνία με την ΕΕ σύμφωνα με τον Guardian.
Ο Lee Cain συνεργαζόταν με τον Johnson από όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Εξωτερικών μέχρι το 2018.
Παρέμεινε πιστός συνεργάτης του -μερικές φορές και αμισθί- όταν ο Johnson  παραιτήθηκε εξαιτίας των σχεδίων για το Brexit της προκατόχου του, της Τερέζα Μέι.
Ο Κέιν βρίσκεται κοντά στον υψηλόβαθμο σύμβουλο του Johnson, Dominik, αφού συνεργάστηκε μαζί του στην εκστρατεία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, ενώ η συνεργασία τους αναγεννήθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ, όταν οι Συντηρητικοί κέρδισαν τη μεγάλη εκλογική νίκη της προηγούμενης χρονιάς.
Παρόλα αυτά όμως φέρεται να υπάρχει ένταση στο πρωθυπουργικό γραφείο του Johnson , καθώς η στρατηγική επικοινωνίας της κυβέρνησης δέχθηκε την κριτική βουλευτών των Συντηρητικών που της καταλόγισαν καθυστερημένη αντίδραση σε ότι αφορα στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
«Έπειτα από σοβαρή σκέψη, παραιτήθηκα από διευθυντής επικοινωνίας του Αριθμού 10 και θα αποχωρήσω από τη θέση στο τέλος της χρονιάς» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Cein.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης