Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο βίντεο της Project Veritas - Υπάλληλος της USPS αποκαλύπτει την εκλογική απάτη στις ΗΠΑ

Νέο βίντεο της Project Veritas - Υπάλληλος της USPS αποκαλύπτει την εκλογική απάτη στις ΗΠΑ
Σάλος έχει προκληθεί από ένα βίντεο - συνέντευξη του Project Veritas στο οποίο ένας υπάλληλος της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, εμφανίστηκε ως καταγγέλλων για απάτη αλληλογραφίας στην πόλη Traverse του Michigan.
Στο βίντεο, ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι "Insider" της USPS του Michigan, αναφέρεται σε ένα "σκιώδες" σχέδιο για τη σφραγίδα "3 Νοεμβρίου".
Καλεί άλλους υπαλλήλους του USPS να εμφανιστούν και να πουν τι έγινε με τις επιστολικές ψήφους.
Ο εργαζόμενος αποκαλύπτει ότι ο προϊστάμενος του του έδωσε εντολή να λαμβάνει την αλληλογραφία με τα ψηφοδέλτια και τις επόμενες ημέρες από την 3η Νοεμβρίου, ωσάν να ήταν... 3 Νοεμβρίου.
Με αυτόν τον τρόπο, οι εκπρόθεσμες ψήφοι θα γίνονται δεκτές και θα προσμετρηθούν στις προεδρικές εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το Project Veritas αναφέρει ότι "ο νόμος του Michigan ορίζει ότι η προθεσμία για την ψηφοφορία ήταν το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου".
Δεν γίνεται γνωστό όμως μέχρι ποια ημέρα έγινε αυτή η παρατυπία, καθώς ο υπάλληλος της USPS αναφέρεται στη συνέντευξή του για την 4η Νοεμβρίου.
Και αυτή η συνέντευξη έρχεται μετά από μια έντονα αντιφατική βραδιά εκλογών, όπου ο Πρόεδρος Trump κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς για απάτη των ψηφοφόρων και ανακοίνωσε να λάβουν νομικά μέτρα για να καταμετρηθούν σωστά οι ψήφοι στα κράτη της μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης