Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνo για εκλογές ΗΠΑ: Κανένα σχόλιο μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα

Κρεμλίνo για εκλογές ΗΠΑ: Κανένα σχόλιο μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα
Το Κρεμλίνο θα προτιμούσε να περιμένει έως ότου ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ προτού κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, δήλωσε την Πέμπτη 5/11 ο εκπρόσωπος Τύπου, Peskov
Η Μόσχα δεν αναμένεται να κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Το Κρεμλίνο θα προτιμούσε να περιμένει έως ότου ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ προτού κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, δήλωσε την Πέμπτη 5/11 ο εκπρόσωπος Τύπου, Peskov.
«Προφανώς, η μέτρηση του αποτελέσματος των εκλογών στις ΗΠΑ και η τρέχουσα κατάσταση δεν δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε κανένα σχόλιο.
Σε αυτήν την περίπτωση, φυσικά, προτιμούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και να περιμένουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Peskov σε δημοσιογράφους.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι οποιαδήποτε αβεβαιότητα «στην πιο ισχυρή οικονομία στον κόσμο» θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις παγκόσμιες υποθέσεις, την οικονομία, πάνω απ' όλα.
«Θα δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσει η αβεβαιότητα και πόσο ισχυρή θα είναι η επίδραση» δήλωσε ο Peskov στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε πώς η παρατεταμένη καταμέτρηση των ψήφων στις ΗΠΑ θα μπορούσε να επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης