Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ - Trump: Με αγωγή ζητά να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Michigan

Εκλογές ΗΠΑ - Trump: Με αγωγή ζητά να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Michigan
Ο Donald Trump κατέθεσε αγωγή για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Michigan, απαιτώντας πρόσβαση στα κατατόπους κέντρα καταμέτρησης
Ο Donald Trump κατέθεσε αγωγή για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Michigan, απαιτώντας πρόσβαση στα κατατόπους κέντρα καταμέτρησης.
Όπως έγινε γνωστό από το επιτελείο της εκστρατείας του Προέδρου Donald Trump σήμερα Τετάρτη, υπεβλήθη αγωγή που επιδιώκει να σταματήσει την καταμέτρηση των εκλογικών ψήφων στο Michigan, επιδιώκοντας την πρόσβαση σε «πολυάριθμες» περιοχές καταμέτρησης στην πολιτεία αίτημα το οποίο έχουν ήδη απορρίψει.
Η αγωγή έρχεται την ώρα που ο D. Trump βρίσκεται εν τω μέσω μιας μάχης στήθος με στήθος ενάντια στον προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών Joe Biden.
«Καθώς οι ψήφοι στο Michigan συνεχίζουν να μετρούνται, ο προεδρικός αγώνας στην πολιτεία παραμένει εξαιρετικά αμφίρροπος, όπως πάντα γνωρίζαμε ότι θα ήταν», δήλωσε ο Bill Stepien, διευθυντής εκστρατείας του Trump 2020.
"Η εκστρατεία του Προέδρου Trump δεν έχει ουσιαστική πρόσβαση σε πολλά κέντρα καταμέτρησης για να παρατηρήσει το άνοιγμα των ψηφοδελτίων και τη διαδικασία καταμέτρησης, όπως εγγυάται ο νόμος του Michigan", δήλωσε ο Stepien.
«Υποβάλαμε σήμερα αγωγή στο Δικαστήριο του Michigan για να σταματήσουμε την καταμέτρηση έως ότου παραχωρηθεί ουσιαστική πρόσβαση.
Απαιτούμε επίσης να επανεξετάσουμε τα ψηφοδέλτια που άνοιξαν και μετρήθηκαν ενώ δεν είχαμε ουσιαστική πρόσβαση.
Ο Πρόεδρος Trump δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι όλες οι νόμιμες ψήφοι θα καταμετρηθούν στο Michigan και οπουδήποτε αλλού. "
Νωρίτερα, με tweet που έκανε, ο Trump αμφισβητεί τα αποτελέσματα για δεύτερη φορά, χαρακτηρίζοντας «πολύ περίεργη» την ανατροπή των αποτελεσμάτων, σε Πολιτείες που είχε το προβάδισμα και προδιαγράφοντας, ουσιαστικά, την αρνητική για εκείνον έκβαση των αποτελεσμάτων.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης