Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δένδιας (ΥΠΕΞ): Συναντήσεις στο Βερολίνο (4/11) για την τουρκική προκλητικότητα στην Αν. Μεσόγειο

Δένδιας (ΥΠΕΞ): Συναντήσεις στο Βερολίνο (4/11) για την τουρκική προκλητικότητα στην Αν. Μεσόγειο
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με την ηγεσία της Bundestag και τον Γερμανό ομόλογό του Heiko Maas
Στο Βερολίνο θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής καθώς και με τον Γερμανό ομόλογό του.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, αρχικά, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Wolfgang Schäuble και στη συνέχεια από την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής Claudia Roth.
Επίσης, ο υπουργός θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Heiko Maas και θα συναντηθεί με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.
Τέλος, ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Συμπεριλαμβάνονται αποτελέσματα για το ερώτημα Gunther Krichbaum.
Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τη γερμανική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και άλλα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης