Τελευταία Νέα
Διεθνή

Heineken: Υποχώρηση κερδών το εννεάμηνο 2020, στα 396 εκατ. ευρώ

tags :
Heineken: Υποχώρηση κερδών το εννεάμηνο 2020, στα 396 εκατ. ευρώ
Υποχώρησαν τα κέρδη της Heineken
Μειωμένη καθαρά κερδοφορία παρουσίασε η Heineken για την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2020, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, με το ποσό να διαμορφώνεται σε 396 εκατ. ευρώ, έναντι 1,67 δισεκ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Η ολλανδική ζυθοποιία -κατέχει επίσης τις μάρκες Sol, Birra Moretti και Tiger- γνωστοποίησε επίσης ότι θα εκσυγχρονίσει τα κεντρικά και περιφερειακά γραφεία της για να μειώσει τα κόστη, καθώς προετοιμάζεται για παρατεταμένη περίοδο μεταβλητότητας και αβεβαιότητας λόγω της πανδημίας.
Η εφαρμογή θα ξεκινήσει το α’ τρίμηνο του 2021.
Η εταιρεία ανέφερε ότι οι τρέχουσες στρατηγικές της προσπάθειες επικεντρώνονται στο να βγει ισχυρότερη από την πανδημία, καθώς διερευνά πώς να επιταχύνει και να επεκτείνει τις πηγές ανάπτυξής της, ενώ απλοποιεί και διορθώνει τα κόστη.
Η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο ανέφερε ότι η πανδημία έχει σημαντικό αντίκτυπο στις ευρύτερες επιχειρήσεις της.
Η Heineken σημειώνει πως αναμένεται συνεχιζόμενη μεταβλητότητα για το τέταρτο τρίμηνο, καθώς πολλές από τις αγορές της βρίσκονται αντιμέτωπες με περιοριστικά μέτρα όπως κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης