Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ράλι στις διεθνείς αγορές βλέπει η HSBC ... αλλά το δ' 3μηνο

Ράλι στις διεθνείς αγορές βλέπει η HSBC ... αλλά το δ' 3μηνο
Ράλι στις διεθνείς αγορές βλέπει η HSBC Global Asset Management, αλλά το τέταρτο τρίμηνο του έτους, καθώς όπως θεωρεί οι επενδυτές έχουν ήδη υπεραντιδράσει για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.
Σύμφωνα με τον αναλυτή Philip Poole, οι αγορές έχουν προεξοφλήσει το ενδεχόμενο διπλής ύφεσης, κάτι όμως που δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται, με αποτέλεσμα όταν η οικονομία προχωρήσει την αναπτυξιακή της πορεία, οι επενδυτές να επανέλθουν δριμύτεροι στις διεθνείς αγορές. Μετά το τέλος της θερινής περιόδου, οι επενδυτές θα διαθέσουν την επαρκή ρευστότητα στις κεφαλαιαγορές, καθώς θα θέλουν να εκμεταλλευτούν το υπόλοιπο της περιόδου των χαμηλών επιτοκίων, προσθέτει ο Poole.
Οι αγορές είναι τόσο αρνητικές, σημάδι που δείχνει ότι μόλις τα στοιχεία θα επιβεβαιώνουν ότι τελικά οι φόβοι ήταν αρνητικοί, οι επενδυτές θα αλλάξουν άρδην τη στάση τους, σημειώνει ο Poole, προμηνύοντας παράλληλα ότι η διάθεση ανάληψης ρίσκου θα αυξηθεί μετά το Σεπτέμβριο. Μάλιστα, γι΄αυτό το λόγο παραμένει overweight ιδιαίτερα στις μετοχές των αναδυόμενων οικονομιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης