Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump-Biden: Debate… σε ξεχωριστά κανάλια την Πέμπτη (15/10)

Trump-Biden: Debate… σε ξεχωριστά κανάλια την Πέμπτη (15/10)
Θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις ψηφοφόρων – Ο Trump στο NBC News από την Florida και ο Biden ABC News από την Pennsylv
Οι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ Danald Trump και Joe Biden αντί για την παραδοσιακή «τηλεμαχία» που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης 15/10 θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις ψηφοφόρων, από τηλεοράσεως, αλλά ο καθένας τους σε διαφορετικό κανάλι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη (14/10) και μετέδωσε το ΑΠΕ.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News ανακοίνωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους ψηφοφόρους για μία ώρα στη Florida, στις 8 το βράδυ, τοπική ώρα (3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ώρα Ελλάδας).
Την ίδια ώρα ο Δημοκρατικός αντίπαλός του θα απαντάσε ερωτήσεις των ψηφοφόρων στη γενέτειρά του, την Pennsylvania, αλλά στο ανταγωνιστικό δίκτυο ABC News.
Να σημειωθεί ότι δύο αυτές Πολιτείες είναι κρίσιμες για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Το 2016 τις είχε κερδίσει ο Trump.
Η αμερικανική πολιτική παράδοση του «δημαρχείου» είναι μια τηλεοπτική εκπομπή κατά την οποία μια ομάδα ψηφοφόρων, υπό την επίβλεψη ενός συντονιστή, θέτει στον υποψήφιο μια σειρά ερωτήσεων.
Οι δύο τηλεοπτικές εκπομπές θα αντικαταστήσουν την τηλεμαχία που ήταν προγραμματισμένη για αύριο αλλά ακυρώθηκε από την ανεξάρτητη εκλογική επιτροπή, αφού ο Τραμπ προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό. Τα ποσοστά τηλεθέασης αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις φέρνουν ως νικητή των εκλογών τον Μπάιντεν.
Το τρίτο debate πάντως αναμένεται ότι θα γίνει κανονικά, στις 22 Οκτωβρίου στο Nashville του Tennessee.
Το NBC διευκρίνισε ότι στην αυριανή εκπομπή ο Τραμπ και η συντονίστρια Savana Gathry θα τηρούν τις αποστάσεις και οι ψηφοφόροι που θα βρεθούν στην αίθουσα για να θέσουν ερωτήσεις στον πρόεδρο θα φορούν μάσκες.
Σύμφωνα με το δίκτυο, ο Antony Fauci κορυφαίος επιδημιολόγος, έκρινε ότι ο πρόεδρος Trump δεν μπορεί πλέον να μεταδώσει την ασθένεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης