Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Biden ξέχασε το όνομα της πολιτείας στην οποία πήγε – Trump: Δεν είναι καλά ο άνθρωπος

Ο Biden ξέχασε το όνομα της πολιτείας στην οποία πήγε – Trump: Δεν είναι καλά ο άνθρωπος
Ο Trump έσπευσε να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του Biden δεν είναι κατάλληλη για να εκπληρώσει τα προεδρικά του καθήκοντα
Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ μεταξύ δημοκρατικών και ρεπουμπλικάνων με αφορμή μια γκάφα του υποψηφίου των δημοκρατικών J. Biden.
Συγκεκριμένα ο Biden ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσει με 10 μονάδες διαφορά 51% έναντι 41% του Trump ανέφερε ότι δίνει μάχη για την Γερουσία αντί του Λευκού Οίκου, ενώ το ακόμη χειρότερο είχε ξεχάσει το όνομά της Πολιτείας στην οποία βρισκόταν συγκεκριμένα στο Οχάιο.
Πλέον περιπαικτικά τον αποκαλούν Biden Γερουσιαστή.
Ο Trump έσπευσε να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του Biden δεν είναι κατάλληλη για να εκπληρώσει τα προεδρικά του καθήκοντα.
Επίσης σε δήλωση που έκανε ο Biden σε δημοσιογράφους πριν πάει στο Οχάιο, δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομα του Romney, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της Μασαχουσέτης για μια περίοδο, ήταν το δεύτερο για το οποίο δέχθηκε κριτική.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Trump ανέφερε ότι ο νυσταγμένος Joe είχε μια πολύ κακή μέρα σήμερα
Δεν θυμόταν το όνομα του Romney, είπε ότι ήταν υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ, ξέχασε που βρισκόταν.
Αν είχα κάνει κάτι από αυτά, θα είχα αποκλειστεί από την εκλογική διαδικασία.
Ο Trump αναφέρει ότι σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις, έχει υψηλότερο ποσοστό ψήφων από τις εκλογές του 2016 και τόνισε ότι «οι Δημοκρατικοί θέλουν να μετατρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε κομμουνιστική Κούβα ή σοσιαλιστική Βενεζουέλα».

Η φωτογραφία από twitter που ανέβασε ο Trump

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης