Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters/Ipsos: Προβάδισμά Biden σε έξι κρίσιμες Πολιτείες, αλλά δεν έχει κλειδώσει το αποτέλεσμα

Reuters/Ipsos: Προβάδισμά Biden σε έξι κρίσιμες Πολιτείες, αλλά δεν έχει κλειδώσει το αποτέλεσμα
Στις πολιτείες Wisconsin, Pennsylvania, Michigan, North Carolina, Florida και Arizona το αποτέλεσμα κρίνεται ακόμη αμφίρροπο – Τον Trump προτιμούν για την οικονομία οι ψηφοφόροι
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Joe Biden προηγείται και στις έξι κρίσιμες Πολιτείες του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου Donald Trump, αν και με οριακή διαφορά σε ορισμένες από αυτές, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters και της εταιρείας Ipsos, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Στη δημοσκόπηση συμμετέχουν πιθανοί ψηφοφόροι από έξι αμφίρροπες Πολιτείες: Wisconsin, Pennsylvania, Michigan, North Carolina, Florida και Arizona, οι οποίες εκτιμάται ότι θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην εκλογή του προέδρου.
Στο Michigan, ο Biden διατηρεί άνετο προβάδισμα, με ποσοστό 51% έναντι 43% για τον Trump. Το 22% των ερωτηθέντων είπε ότι έχει ήδη ψηφίσει.
Στη North Carolina, ο Biden συγκεντρώνει ποσοστό 48%, μόλις μία μονάδα περισσότερη από τον Trump (47%).
Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο υποψήφιοι συγκέντρωναν το ίδιο ποσοστό, 47%. Το 12% έχει ήδη ψηφίσει.
Στο Wisconsin, ο Biden έχει ποσοστό 51% έναντι 44% για τον Trump. Το 20% έχει ήδη ψηφίσει.
Τα ίδια ακριβώς ποσοστά (51% έναντι 44%) συγκεντρώνουν οι δύο υποψήφιοι και στην, Pennsylvania όπου όμως έχει ψηφίσει μόνο το 6%.
Στη Florida, όπου στην προηγούμενη δημοσκόπηση λάμβαναν και οι δύο 47%, σήμερα το ποσοστό του Μπάιντεν έχει ανέβει στο 49% ενώ του Trump μειώθηκε κατά δύο μονάδες, στο 45%. Το 7% έχει ήδη ψηφίσει.
Στην Αριζόνα, ο Biden αυξάνει κατά μία μονάδα τη διαφορά, φτάνοντας στο 48% έναντι 46% του Trump. Το 3% έχει ήδη ψηφίσει.
Και στις 6 Πολιτείες οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι ο Buden θα ήταν καλύτερος στη διαχείριση της πανδημίας και ο Trump στη διαχείριση της οικονομίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης