Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προεκλογική φιέστα ετοιμάζει απόψε (10/10) έξω από τον Λευκό Οίκο ο Donald Trump

Προεκλογική φιέστα ετοιμάζει απόψε (10/10) έξω από τον Λευκό Οίκο ο Donald Trump
Σήμερα (10/10) ο γιατρός του Λευκού Οίκου δεν έχει αναγνώσει το καθημερινό ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του προέδρου
Μια προεκλογική φιέστα ετοιμάζει απόψε το βράδυ έξω από τον Λευκό Οίκο ο Donald Trump ο οποίος σύμφωνα με τους Financial Times θα βγει στο μπαλκόνι για να μιλήσει στους εκατοντάδες υποστηρικτές του, που θα συγκεντρωθούν αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοΐό.
Λίγες ημέρες μετά την "χολιγουντιανή" εμφάνιση του να εξέρχεται του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε με covid, ο Trump ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη Δευτέρα (12/10) την προεκλογική του εκστρατεία από την Φλόριντα ωστόσο απόψε θα μιλήσει για τον νόμο και την τάξη.
Ο Trump προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει αναρρώσει από τον ιό και είναι αρκετά υγιής για να επιστρέψει στις προεκλογικές εκστρατείες ενώ χθες Παρασκευή (9/10)  εμφανίστηκε στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά τη νοσηλεία του, λαμβάνοντας ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του από τον παρουσιαστή του Fox News Marc Siegel, ο οποίος είναι γιατρός.
Ο Trump είπε αρχικά στον Dr Siegel ότι δεν λαμβάνει πλέον τα φάρμακα του, λέγοντας ότι είναι πρόθυμος να δωρίσει το πλάσμα του για την έρευνα, εάν του ζητηθεί.
Πάντως, σήμερα (10/10) ο γιατρός του Λευκού Οίκου δεν είχε αναγνώσει ως τις 09:00 ώρα Ουάσιγκτον το καθημερινό ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του προέδρου, κάτι που συμβαίνει από την πρώτη ημέρα που διαγνώστηκε με κορωνοΐό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης