Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Πακέτο στήριξης μεγαλύτερο και από αυτό που προτείνουν οι Δημοκρατικοί

Trump: Πακέτο στήριξης μεγαλύτερο και από αυτό που προτείνουν οι Δημοκρατικοί
Αλλαγή στάσης από τον Αμερικανό πρόεδρο ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου;
Ένα πακέτο στήριξης ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής οι Δημοκρατικοί, δήλωσε ότι επιθυμεί τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump. 
«Θα ήθελα να δω ένα μεγαλύτερο πακέτο τόνωσης, ειλικρινά, από ό, τι προσφέρουν οι Δημοκρατικοί ή οι Ρεπουμπλικάνοι», δήλωσε ο Trump μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Όπως σημειώνει το Bloomberg, πρόκειται για μία αλλαγή στάσης ενώ διαφαίνεται και μία τάση υποτίμησης προς τους δικούς του διαπραγματευτές.
Λίγο αργότερα πάντως, η επικεφαλής ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, Alyssa Farah, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση θέλει ένα πακέτο κάτω των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δημιουργώντας περαιτέρω σύγχυση.
Υπενθυμίζεται, πως ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin ξεκίνησε συνομιλίες με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi την Παρασκευή (9/10/2020), κομίζοντας προσφορά Λευκού Οίκου ύψους 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για οικονομική στήριξη, σύμφωνα με έγκυρες πηγές.
Η πρόταση του Mnuchin «προσπάθησε να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις ανησυχίες που έχουν οι Δημοκρατικοί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Pelosi, Drew Hammill στο Twitter.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης