Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Έσπασε την καραντίνα και επέστρεψε στο οβάλ γραφείο ο Trump

ΗΠΑ: Έσπασε την καραντίνα και επέστρεψε στο οβάλ γραφείο ο Trump
Αν και διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο
Αν και διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο, σπάζοντας την καραντίνα και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των συνεργατών του.
Ένας Αμερικανός πεζοναύτης που βρίσκεται μόνιμα έξω από το οβάλ γραφείο υποδεικνύει ότι ο Donald Trump, ο οποίος είναι άρρωστος, έχει παραβεί τα περιοριστικά μέτρα για να εργαστεί.
Ορισμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των CNN, NBC News, The New York Times και του Associated Press, ανέφεραν ότι ο Τrump, παρά το ότι πάσχει από έναν εξαιρετικά μεταδοτικό ιό, μετέβη στο Oval Office.
Νωρίτερα την Τετάρτη, αξιωματούχοι και σύμβουλοι του Λευκού Οίκου έδωσαν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το αν ο Trump είχε εργαστεί νωρίτερα από το Οβάλ Γραφείο.
Ο διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου Larry Kudlow είπε στο CNBC ότι είχε πάει στο Οβάλ Γραφείο «χθες λαμβάνοντας προφυλάξεις», αλλά ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Ben Williamson υποστήριξε ότι, «ενώ ο Πρόεδρος ήθελε χθες να μεταβεί στο Οβάλ Γραφείο αυτό δεν κατέστη δυνατό και εργάστηκε από το σπίτι του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης