Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστρία - κορωνοϊός: Ακόμη 852 κρούσματα σε 24 ώρες – Στη Βιέννη η μεγαλύτερη αύξηση

Αυστρία - κορωνοϊός: Ακόμη 852 κρούσματα σε 24 ώρες – Στη Βιέννη η μεγαλύτερη αύξηση
Οι νεκροί από τη νόσο στην Αυστρία έχουν φθάσει τους 786
Σε 852 ανήλθαν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού το προηγούμενο 24ωρο στην Αυστρία, όπου συνολικά ο αριθμός των μολύνσεων  είναι 47.635.
Στην Αυστρία τα ενεργά κρούσματα να ανέρχονται σε 8.578, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας στη Βιέννη, 494 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, εκ των οποίων οι 97 βρίσκονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι νεκροί από τη νόσο έχουν φθάσει τους 786, ενώ έχουν διενεργηθεί 1.673.868 διαγνωστικά τεστ.
Στο μεταξύ, στη Βιέννη σημειώθηκε η μεγαλύτερη αύξηση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, καθώς καταγράφηκαν 476 νέες μολύνσεις.
Παράλληλα, αύξηση κρουσμάτων καταγράφηκε σε κάποια από τα άλλα οκτώ αυστριακά ομόσπονδα κρατίδια, 177 στην Κάτω Αυστρία και 117 στην 'Ανω Αυστρία, με τις λιγότερες νέες μολύνσεις να εμφανίζονται στο Μπούργκενλαντ, αφού καταγράφηκαν μόλις επτά.
Πάντως, για πρώτη φορά από τις 10 Αυγούστου, όπως αναφέρεται από την Υπηρεσία Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, αλλά και από το Πολυτεχνείο του Γκρατς, ο πραγματικός αριθμός αναπαραγωγής για την Αυστρία είναι κάτω από 1,0, που σημαίνει ότι ένα μολυσμένο άτομο μπορεί να μόλυνε πρόσφατα κατά μέσο όρο 0,99 άλλα άτομα.
Ωστόσο, εκτιμάται  ότι ο αριθμός των νέων περιπτώσεων που διαγιγνώσκονται κάθε μέρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυξημένο επίπεδο.
Στα κρατίδια Μπούργκενλαντ, Καρινθία και Σάλτσμπουργκ, ο πραγματικός αριθμός αναπαραγωγής είναι πάνω από 1,0, αν και υπάρχει μια τάση να μειώνεται προς την κατεύθυνση του 1,0, ενώ στην Κάτω Αυστρία, την 'Ανω Αυστρία, τη Στυρία και τη Βιέννη ο αριθμός είναι περίπου 1,0 και στο Τιρόλο και το Φόραρλμπεργκ αρκετά πιο κάτω.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης