Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ξόδεψε πάνω από 250.000 δολάρια για αγωγές κατά της επιστολικής ψηφοφορίας

Trump: Ξόδεψε πάνω από 250.000 δολάρια για αγωγές κατά της επιστολικής ψηφοφορίας
Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trump δεν εμπιστεύεται την διαδικασία της επιστολικής ψηφοφορίας, καθώς επιμένει πως θα οδηγήσει σε απάτη στα αποτελέσματα των εκλογών
Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια φέρεται να έχει ξοδέψει ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump για την εκδίκαση της ψηφοφορίας δια επιστολής, συμπεριλαμβανομένης της πολιτείας της Πενσυλβανίας, σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής (FEC).
Η εκστρατεία μάλιστα έδωσε περισσότερα από 250.000 δολάρια στο δικηγορικό γραφείο Porter Wright Morris & Arthur, για αγωγές σχετικά με τη χρήση drop box και άλλες αλλαγές στην διαδικασία ψηφοφορίας στην Πενσυλβανίας, αναφέρει το Reuters.
Στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, περισσότεροι ψηφοφόροι αναμένεται να ψηφίσουν μέσω ταχυδρομείου αντί δια ζώσης εξαιτίας της πανδημίας, ενώ ο Ρεπουμπλικανός Trump έχει επανειλημμένως καταγγείλει την επιστολική ψήφο για απάτη στα αποτελέσματα.
Από πλευράς Trump, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 200 αγωγές που σχετίζονται με τις εκλογές, πολλές από τις οποίες επικεντρώνονται στα ψηφοδέλτια.
Το γραφείο Porter Wright και η εκπρόσωπος της εκστρατείας Trump, Thea McDonald αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα παραπάνω στοιχεία.
Μάλιστα, η εκστρατεία Trump τον Αύγουστο του 2020 πλήρωσε πάνω από 980.000 δολάρια για νομικές υπηρεσίες, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ξόδεψε περίπου 332.000 δολάρια τον σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής των ΗΠΑ.
Επιπλέον, έχει ξοδέψει πάνω από 3,9 εκατομμύρια δολάρια για νομικές υπηρεσίες μεταξύ Μαρτίου - Αυγούστου, ιδίως όταν ο Biden άρχισε να εμφανίζεται ως ο κορυφαίος υποψήφιος των Δημοκρατικών, σύμφωνα με τα στατιστικά.
Συγκριτικά, η εκστρατεία του αντιπάλου του, Joe Biden δαπάνησε περίπου 660.000 δολάρια σε νομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης