Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Adelson (Las Vegas Sands) «ρίχνει» έως και 50 εκατ. δολάρια για τη στήριξη Trump

Ο Adelson (Las Vegas Sands) «ρίχνει» έως και 50 εκατ. δολάρια για τη στήριξη Trump
Οι εξελίξεις έρχονται μετά την είδηση ότι ο δημοκρατικός δισεκατομμυριούχος Mike Bloomberg, θα δαπανήσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει τον Biden
Ο μεγιστάνας των καζίνο, διευθύνων σύμβουλος της Las Vegas Sands, Sheldon Adelson σχεδιάζει να δαπανήσει από 20 εκατομμύρια έως 50 εκατομμύρια δολάρια ως μια τελευταία προσπάθεια ενίσχυσης του Trump για να ξεπεράσει τον Joe Biden στις εκλογές των ΗΠΑ, σύμφωνα με το CNBC.
Τα περισσότερα από τα χρήματα αναμένεται να διατεθούν προς την Preserve America, αναφέρουν πηγές.
Άλλοι οργανισμοί, όπως η εκστρατεία του Trump, η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων καθώς και άλλες ομάδες που βοηθούν τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο, θα μπορούσαν επίσης να επωφεληθούν από τα χρήματα του Adelson.
Η ομάδα όμως της Preserve America, δήλωσε πως δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει πληροφορίες σχετικά με τους δωρητές σε κανέναν άλλον εκτός της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής.
Ο Trump όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερη υποστήριξη για τη συγκέντρωση χρημάτων από έναν μεγάλο δωρητή όπως ο Adelson.
Την ίδια ώρα ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται πίσω από τον Biden κατά 6,6 μονάδες, σύμφωνα με την Real Clear Politics.
Οι εξελίξεις έρχονται μετά την είδηση ότι ο δημοκρατικός δισεκατομμυριούχος Mike Bloomberg, θα δαπανήσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει τον Biden στην πολιτεία της Φλόριντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης