Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τον κυκλώνα Λόρα σε Λουιζιάνα και Τέξας

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τον κυκλώνα Λόρα σε Λουιζιάνα και Τέξας
Στο Τέξας οι 4 νεκροί
Σε τουλάχιστον 14 ανέρχονται οι νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα Λόρα στις πολιτείες Λουιζιάνα και Τέξας, στις νότιες ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή 28/8 οι αρχές και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Λουιζιάνας, John Bel Edwards, τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πολιτεία αυτή, οι μισοί εκ των οποίων από το μονοξείδιο του άνθρακα που εκλύθηκε από φορητές γεννήτριες που χρησιμοποίησαν σε εσωτερικούς χώρους λόγω των διακοπών στην ηλεκτροδότηση.
Επιπλέον, ακόμη τέσσερις θάνατοι αναφέρθηκαν από πτώσεις δέντρων και ένας άνδρας πνίγηκε ενώ βρισκόταν στη βάρκα του.
Πάντως, στο σκοτάδι χωρίς ρεύμα βρέθηκαν τουλάχιστον 464.813 νοικοκυριά στη Λουιζιάνα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Poweroutage.us.
Στο μεταξύ, στο Τέξας τρεις από τους τέσσερις νεκρούς που αναφέρθηκαν έχασαν τη ζωή τους επίσης από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.
Τα θύματα ήταν άστεγοι που αναζήτησαν καταφύγιο σε αίθουσα μπιλιάρδου μέσα στην οποία μετέφεραν μία γεννήτρια, σύμφωνα με την εφημερίδα Beaumont Enterprise.
Πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο ανατολικό Τέξας, ο θάνατος του οποίου δεν συνδέεται άμεσα με τον κυκλώνα Λόρα, καθώς σκοτώθηκε από πτώση δέντρου στο τροχόσπιτό του.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης