Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Καλιφόρνια στο επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοΐου - Ρεκόρ κρουσμάτων για 2η συνεχόμενη ημέρα

Η Καλιφόρνια στο επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοΐου - Ρεκόρ κρουσμάτων για 2η συνεχόμενη ημέρα
Διαπιστώθηκαν 159 θάνατοι που οφείλονταν στην COVID-19 σε μια μέρα
Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοΐού καταγράφεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην Καλιφόρνια, την πόλη με τον μεγαλύτερο πληθυσμό από όλες τις άλλες, η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της πανδημία; τις τελευταίες εβδομάδες.
Διαπιστώθηκαν 159 θάνατοι που οφείλονταν στην COVID-19 σε μια μέρα, σύμφωνα με τον ειδικό ιστότοπο της πολιτειακής κυβέρνησης της Καλιφόρνιας για την πανδημία.
Συνολικά, η Καλιφόρνια θρηνεί 8.186 νεκρούς επί συνόλου 435.334 μολύνσεων.
"Νέα κρούσματα: 9.718, μέσος όρος 7ημέρου: 9.881, μέσο ποσοστό πιθανότητας μόλυνσης: 7,5%. Πολλοί αριθμοί που μας λένε ένα πράγμα: Πάρτε το στα σοβαρά. Δεν μπορούμε να αφεθούμε. Θα χρειαστεί να δράσουμε όλοι μας — όλοι μαζί — για να επιβραδύνουμε την εξάπλωση. Να φοράτε μάσκα", τόνισε ο κυβερνήτης της Πολιτείας μέσω Twitter, πληκτρολογώντας τις λέξεις "μαζί" και "να φοράτε μάσκα" με κεφαλαία γράμματα για έμφαση.
Ο κυβερνήτης αφιέρωσε μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου στα νέα μέτρα προστασίας των εργαζομένων που συνεχίζουν να δουλεύουν διότι θεωρούνται απαραίτητοι — μάγειρες, εργάτες στις κατασκευές, ταμίες, οδηγούς φορτηγών, αγρότες, νοσηλευτές, γιατρούς και άλλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης