Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb ζητούν δωρεές από ταξιδιώτες επειδή έχασαν λεφτά από την πανδημία

tags :
Ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb ζητούν δωρεές από ταξιδιώτες επειδή έχασαν λεφτά από την πανδημία
Ιδιοκτήτες Airbnb ζητούν δωρεές από ταξιδιώτες
Σε μια παράξενη πράξη προχώρησαν ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb, καθώς ζητούν δωρεές από προηγούμενους ενοικιαστές.
Ειδικότερα, άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα Αirbnb σπίτια τους ρώτησαν στον ιστότοπο ενοικίασης αν θα μπορούσαν οι ενοικιαστές να συμβάλλουν οικονομικά, κοινώς να κάνουν δωρεά.
Συγκεκριμένα, έστειλαν email σε εκείνους που έχουν ενοικιάσει στο παρελθόν τα σπίτια αλλά και σε μελλοντικούς ταξιδιώτες και τους ζητούσαν να συνεισφέρουν, λόγω της κρίσης που περνάνε εξαιτίας του κορω
νοϊού.
Το e-mail ανέφερε:
«Όπως όλοι μας, οι οικοδεσπότες της Airbnb επηρεάζονται από την Covid-19 και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλωσορίσουν τους επισκέπτες.
Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο - ακόμα και με μικρούς τρόπους.
Σήμερα, παρουσιάζουμε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας οικοδεσπότες.
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες κάρτες ευγένειας που διευκολύνουν την αποστολή μηνύματος εκτίμησης ή ενθάρρυνσης, με την επιλογή να προσθέσετε μια συνεισφορά.
Ελπίζουμε ότι αυτές οι κάρτες θα κάνουν τους οικοδεσπότες να χαμογελούν και να σας φέρουν λίγη χαρά».
Όπως θα περίμενε κανείς, δεν ήταν όλοι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πιο συγκεκριμένα, σχεδόν όλοι ήταν αρνητικοί.
Το γεγονός έγινε θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών του Twitter με κάποιους να είναι αρκετά εκνευρισμένοι και να αναρωτιούνται για ποιο λόγο να συνεισφέρουν οι ενοικιαστές.
Άλλοι «κατήγγειλαν» πως οι ιδιοκτήτες είχαν ανεβάσει πολύ τις τιμές των καταλυμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης