Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nissan και Renault χρειάζονται τη συμμαχία τους περισσότερο παρά ποτέ για να επιβιώσουν

tags :
Nissan και Renault χρειάζονται τη συμμαχία τους περισσότερο παρά ποτέ για να επιβιώσουν
Στρατηγικό σχέδιο σωτηρίας θα παρουσιάσουν οι δύο εταιρείες στις 27/5
Η πανδημία του Covid -19, που έχει πλήξει την αυτοκινητοβιομηχανία,  μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για μία συμμαχία της Renault με τη Nissan και τη Mitsubishi.
Οι τρεις εταιρείες αυτοκινήτων και συνεργάτες πρόκειται να παρουσιάσουν στις 27 Μαΐου μια σειρά στρατηγικών μέτρων που στοχεύουν στην στενότερη επιχειρησιακή σύμπραξή τους.
Αυτά υποσχέθηκαν στις αρχές του 2020 και έγιναν πιο επείγοντα από την απότομη πτώση των πωλήσεων και την άνευ προηγουμένου διακοπή της παραγωγής που κλονίζει τον τομέα.
Αφού έφτασε κοντά στη διάλυση πέρυσι, η συνεργασία θα μπορούσε αντ 'αυτού να είναι κρίσιμη για τις εταιρείες να ξεπεράσουν την παγκόσμια κρίση.
Με τη Nissan και τη Renault να έχουν προγραμματίσει να αναλύσουν τα δικά τους μέτρα σε δύο επόμενες μέρες, θα έχουν τουλάχιστον την ευκαιρία να δείξουν πρόοδo.
Η Renault - Nissan δέχθηκε ισχυρό χτύπημα το 2018 όταν συνελήφθη στην Ιαπωνία αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ότι καταχράστηκε χρήμα της εταιρείας και απέκρυπτε τις πραγματικές του απολαβές ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας  Carlos Ghosn.
Ο Ghosn , που με μία κινηματογραφική απόδραση βρίσκεται πλέον στη Βηρυτό του Λιβάνου από όπου αντλεί την καταγωγή του. υπήρξε ο αρχιτέκτονας της συμμαχίας των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών και αρνούμενος τις κατηγορίες, είχε υποστηρίξει ότι ο πραγματικός λόγος της σύλληψής του είχε να κάνει με την προσπάθεια των Ιαπώνων να αποτρέψουν την πλήρη συγχώνευσή τους.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης