Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τερματίστηκε η εργασία από το σπίτι για τους υπαλλήλους της Apple

Τερματίστηκε η εργασία από το σπίτι για τους υπαλλήλους της Apple
Δεν θα δουλεύουν άλλο με τις πιτζάμες τους οι υπάλληλοι της Apple, που γυρίζουν στα γραφεία της εταιρείας
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple ζήτησε από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στο γραφείο τις επόμενες εβδομάδες, σε μια προσπάθεια να ξαναρχίσει η εργασία σε κρίσιμα προϊόντα.
Η θέληση των υπευθύνων της εταιρείας να λειτουργήσει τα γραφεία της το συντομότερο δυνατό, ενώ πολλά άλλα γραφεία σχεδιάζουν να παραμείνουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, αποτελεί μια «παραφωνία».
Για παράδειγμα, η Microsoft, η Google και το Facebook σκοπεύουν να καθιερώσουν την εξ αποστάσεως εργασία τους επόμενους μήνες.
Η Apple διατηρεί διαφορετική κουλτούρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό – κάτι που αποτυπώνεται και στη συνολική στρατηγική της.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την πρώτη φάση της επαναφοράς των εργαζομένων στις θέσεις τους.
Η πλήρης επάνοδος των υπαλλήλων του τεχνολογικού κολοσσού προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική έκθεση των ιθυνόντων.
Πάντως, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν η επιστροφή στην εργασία είναι υποχρεωτική – τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι οι εργασίες σε επερχόμενα έργα της Apple, όπως τα γυαλιά εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας που σύμφωνα με πληροφορίες αναπτύσσει η εταιρεία, έχουν διακοπεί, ενώ οι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως.
Η Apple απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης