Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump παραδέχεται ότι έλαβε για 10 ημέρες υδροξυχλωροκίνη ως προληπτικό μέτρο

tags :
Ο Trump παραδέχεται ότι έλαβε για 10 ημέρες υδροξυχλωροκίνη ως προληπτικό μέτρο
Δεν πρόκειται να πληγωθώ από αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά, o Donald Trump
Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Donald Trump ο αμερικανός Πρόεδρος τονίζοντας ότι λάμβανε υδροξυχλωροκίνη με ψευδάργυρο ως προληπτικό μέτρο για τον κορωνοιό.
Δεν πρόκειται να πληγωθώ από αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά, o Donald Trump.
Ο Trump είπε ότι ενώ δεν έχει εκτεθεί στον ιό, του δόθηκε άδεια από τον γιατρό του Λευκού Οίκου να κάνει την αμφιλεγόμενη θεραπεία και άρχισε να το παίρνει περίπου 10 ημέρες πριν - ακριβώς την εποχή που η γραμματέας Τύπου του Mike Pence, Katie Miller, βρέθηκε θετική στον κορωνοιό.
Έχουν βγει πολλά καλά πράγματα για την υδροξυχλωροκίνη.
Πολλά καλά πράγματα έχουν βγει.
Θα εκπλαγείτε από το πόσα άτομα το παίρνουν δήλωσε ο Trump.
Ενώ οι ειδικοί γιατροί - συμπεριλαμβανομένου του Δρ. Anthony Fauci της ομάδας εργασίας του Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου, προειδοποίησαν να μην πάρουν το φάρμακο, η Υδροξυχλωροκίνη και ο Ψευδάργυρος έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από γιατρούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι ισχυρίζονται δραματική βελτίωση σε ασθενείς με κορωνοϊό.
Κάθε ασθενής που έχω συνταγογραφήσει ήταν πολύ, πολύ άρρωστος και μέσα σε 8 έως 12 ώρες, ήταν βασικά χωρίς συμπτώματα, δήλωσε ο γιατρός του Λος Άντζελες, Dr. Anthony Cardillo, προσθέτοντας "κλινικά βλέπω μια λύση."
Ο Cardillo, Διευθύνων Σύμβουλος της Mend Urgent Care, λέει ότι το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τον ψευδάργυρο, καθώς η υδροξυχολροκικίνη ανοίγει ένα «κανάλι» για το ψευδάργυρο να εισέλθει στα κύτταρα και να αποτρέψει την αναπαραγωγή του ιού.
Ωστόσο, το φάρμακο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τους καρδιακούς κινδύνους και τα ποσοστά θανάτου όταν συνδυάζεται με το αντιβιοτικό αζιθρομυκίνη, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο σημειώνει ότι μπορεί να επηρεάσει τα ηλεκτρικά σήματα της καρδιάς σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης