Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λιβύη: Βομβιστική επίθεση σε καταφύγιο αμάχων - Τουλάχιστον 7 νεκροί ανάμεσά τους ένα 5χρονο παιδί

tags :
Λιβύη: Βομβιστική επίθεση σε καταφύγιο αμάχων - Τουλάχιστον 7 νεκροί ανάμεσά τους ένα 5χρονο παιδί
Οι μάχες έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες στα περίχωρα της Τρίπολης μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της αναγνωρισμένης κυβέρνησης και του Στρατάρχη  Khalifa Hifter
Βομβιστική επίθεση σε καταφύγιο αμάχων στην τρίπολη της Λιβύης σκότωσε τουλάχιστον 7 ανθρώπους μεταξύ των οποίων κι ένα παιδί 5 ετών από το Μπαγκλαντές.
Σύμφωνα με το AP ο βομβαρδισμός του καταφυγίου στην περιοχή Furnaj της Τρίπολης, είναι μια ακόμη επίθεση κατά αμάχων που θεωρούνται «παράπλευρες απώλειες».
Οι μάχες έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες στα περίχωρα της Τρίπολης μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της αναγνωρισμένης κυβέρνησης και του Στρατάρχη  Khalifa Hifter με ξένες δυνάμεις να κατά πατούν το εμπάργκο όπλων και να προμηθεύουν και τις δύο πλευρές.
Μετά τον βομβαρδισμό ξέσπασε πυρκαγιά σε τμήματα  του καταφυγίου όπου είχαν βρει προστασία άμαχοι για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς και τις συγκρούσεις στην πόλη.
Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση κατά αμάχων.Τις τελευταίες εβδομάδες, οι μάχες έχουν ενταθεί καθώς οι ξένοι υποστηρικτές των δύο πλευρών αύξησαν τη στρατιωτική τους υποστήριξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης