Τελευταία Νέα
Διεθνή

Armengol (Μαγιόρκα): Ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών κυρίως με Γερμανούς

Armengol (Μαγιόρκα): Ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών κυρίως με Γερμανούς
Οι πρώτοι τουρίστες θα φθάσουν στην περιοχή στο τέλος Ιουνίου από ευρωπαϊκές χώρες με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού
Πιλοτικό πρόγραμμα για διακοπές στην Μαγιόρκα θα εφαρμόσουν στο τέλος του Μαΐου οι Βαλεαρίδες Νήσοι, με τουρίστες από χώρες με περιορισμένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.
Σύμφωνα με δηλώσεις της επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης Francina Armengol στην Handelsblatt, οι πρώτοι τουρίστες θα φθάσουν στην περιοχή στο τέλος Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου και θα προέρχονται από ευρωπαϊκές χώρες με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.
Για την Γερμανία, η συνεργασία θα γίνει με τον Όμιλο TUI, εκπρόσωπος του οποίου επιβεβαίωσε το σχέδιο στην BILD.
Προϋπόθεση για την εφαρμογή του σχεδίου αποτελεί, όπως διευκρίνισε η κυρία Armengol, η ισπανική κυβέρνηση να ανοίξει τα σύνορα για όσους προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και να άρει το μέτρο για την υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων που ισχύει σήμερα.
Η πρόεδρος των Βαλεαρίδων διαβεβαίωσε ωστόσο ότι η κεντρική κυβέρνηση εργάζεται εντατικά προκειμένου να αρθούν οι περιορισμοί και τα αεροδρόμια να ανοίξουν και πάλι στο τέλος Ιουνίου για τουρισμό από την Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης